counter

Η Καίτη Φίνου ξεσπά: “Λυπάμαι που το χρήμα και η δόξα υπερτερεί της αγάπης για...”

Η Καίτη Φίνου ξεσπά: “Λυπάμαι που το χρήμα και η δόξα υπερτερεί της αγάπης για...”
Η Καίτη Φίνου ξεσπά: “Λυπάμαι που το χρήμα και η δόξα υπερτερεί της αγάπης για...”

Με αφορμή το θερμό επεισόδιο που συνέβη ανάμεσα στη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη στα καμαρίνια του θεάτρου Χυτήριο, ξέσπασε η Καίτη Φίνου.

Η γνωστή ηθοποιός ως λάτρης των social media, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από συμμετοχή της σε παράσταση με μεγάλους καταξιωμένους ηθοποιούς.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε χαρακτηριστικά:

«Έχω παίξει τα πρώτα χρόνια της καριέρας μου δίπλα σε ονόματα θρύλους. 
Σαφώς υπήρχαν διαφωνίες αλλά όλα τις περισσότερες φορές λυνονταν μεταξύ των ηθοποιών και των συγγραφέων. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις μια διαφωνία έφτανε στην επιχείρηση. Δεν ξέρω πως κατάντησε το θέατρο έτσι. 
Φταίει η ανοχή μάλλον των επιχειρηματιών σε όσους πουλάνε. Κι αυτοί το εκμεταλλεύονται και ξεφεύγουν σε σημείο να γίνεται το θέατρο βορά στο στόμα του κάθε τυχαρπαστου δημοσιογράφου. Γιατί ένας δημοσιογράφος που σέβεται το επάγγελμά του δεν θα εξέθετε το θέατρο και τους ηθοποιούς όσο κι αν το επιθυμούσαν οι ίδιοι για το οποίο όφελός τους. Λυπάμαι που το χρήμα και η δόξα υπερτερεί της αγάπης για το θέατρο στους νεότερους.»

Δείτε την ανάρτηση:

Η ανάρτηση της Καίτης Φίνου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR