counter

Η Jennifer Stano, σύζυγος του 'Ελληνα δισεκατομμυριούχου Άλκη Δαυίδ ήπιε τον πλακούντα της σε smoοthie! Δείτε φωτό και video

Η Jennifer Stano, σύζυγος του 'Ελληνα δισεκατομμυριούχου Άλκη Δαυίδ ήπιε τον πλακούντα της σε smoοthie! Δείτε φωτό και video
Η Jennifer Stano, σύζυγος του 'Ελληνα δισεκατομμυριούχου Άλκη Δαυίδ ήπιε τον πλακούντα της σε smoοthie! Δείτε φωτό και video

Από  την Πέπη Τυλιγάδη

Στις 12 Ιουνίου ο ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας Άλκης Δαυίδ και η γυναίκα του, σχεδιάστρια μαγιό, μοντέλο και διάσημη blogger, Jennifer Stano καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί... ένα υγιέστατο αγοράκι! Το μωρό γεννήθηκε σε κλινική του Λονδίνου και οι δύο γονείς είναι τρισευτυχισμένοι με τον ερχομό του νέου μέλους!

Η όμορφη μαμά που μοιράζεται τα νέα της με τους θαυμαστές της μέσω της ιστοσελίδας της jenniferstano.blogspot.gr δημοσίευσε τις πρώτες στιγμές της με τον γιο της στο instagram, αλλά και φωτογραφίες του άντρα της, που τον δείχνουν να κρατάει τρυφερά στην αγκαλιά του τον Νίκο, όπως έχουν αποφασίσει να τον βαφτίσουν.

Μαζί με τις φωτογραφίες η Jennifer έκανε και μία αποκάλυψη που στην Ελλάδα μπορεί να ακούγεται σοκαριστική στην Αμερική, όμως, πολλές διάσημες κυρίες το έχουν τολμήσει!

Η Jennifer εξήγησε στο site της το λόγο που αποφάσισε να πιει σε μορφή smoothie τον πλακούντα μετά τη γέννηση του μικρού Νίκου.

"Ο πλακούντας στην πραγματικότητα ξυπνάει τα αδρανή κύτταρα και ενεργοποιεί την ανάπτυξη και καλή λειτουργία των παλιών ιστών, επιδιορθώνοντας και αναγεννώντας τους. Στη ουσία προσφέρει αυτό που οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία δεν μπορούν".

Η επόμενη star που έχει σκοπό να το δοκιμάσει είναι η Kim Kardashian, η οποία το αποκάλυψε στο reality της προκαλώντας την δυσφορία της οικογένειάς της!

Ο ελληνικής καταγωγής Άλκης Δαυίδ, γεννήθηκε το 1968 και μεγάλωσε στην Αγγλία. Ο πατέρας του, Ανδρέας Δαυίδ, έχει στην κατοχή του εταιρείες εμφιαλώσεων. Ο Άλκης εκτός από επιχειρηματίας, κατάφερε να γίνει γνωστός ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος στο Hollywood.  Είναι επίσης ιδρυτής του μεγαλύτερου πρακτορείου μοντέλων στη Βρετανία, του Independent Μodels, με το οποίο συνεργάζονται η Ναόμι Κάμπελ και η Έλενα Κρίστενσεν. Στην κατοχή του είναι ναυτιλιακές εταιρείες, έχει σπίτια στο Λονδίνο, στο Λος Άντζελες, στις Σπέτσες και σαλέ στην Ελβετία. Περιλαμβάνεται στη λίστα των 1.000 πλουσιότερων ανθρώπων του βρετανικού λόμπι και είναι ο πλουσιότερος Ελληνοκύπριος της Μ. Βρετανίας. Το πιο πρόσφατο δημιούργημά του, είναι το διαδικτυακό ριάλιτι κανάλι Battlecam.com.

Δείτε το video.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR