counter

Η Jennifer Aniston έκοψε τα μαλλιά, σήμα κατατεθέν της! Δείτε τη με νέο look

Η Jennifer Aniston έκοψε τα μαλλιά, σήμα κατατεθέν της! Δείτε τη με νέο look
Η Jennifer Aniston έκοψε τα μαλλιά, σήμα κατατεθέν της! Δείτε τη με νέο look

Jennifer Aniston

Με νέο ανατρεπτικό look απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Jennifer Aniston! Τα εντυπωσιακά και λαμπερά μακριά ξανθά μαλλιά υπήρξαν πάντα το σήμα κατατεθέν της, δημιουργώντας από μόνα τους trend και στέλνοντας εκατομμύρια κοριτσάκια ανά τον κόσμο στα κομμωτήρια με τη φωτογραφία της! H ανοία είναι η αίτια που η 44χρονη Χολιγουντιανή ηθοποιός Jennifer Aniston έκοψε τα μαλλιά της κοντό καρέ, κάνοντας έτσι δραστική και θεαματική αλλαγή στα μαλλιά της.

Η ποθητή μακριά της κόμη είναι πια παρελθόν και η Jennifer δηλώνει χαρούμενη γι’αυτό ακόμα και αν αυτό ηχεί ως παράδοξο στα αυτιά πολλών γυναικών: "Ναι, το έκανα! Νιώθω υπέροχα. Νιώθω ελαφρύτερη. Ήταν κάτι πολύ απλό. Ήμουν πάντα από εκείνα τα κορίτσια που κουρεύουν τα μαλλιά τους λίγο, ίσα ίσα για να τα ανανεώσουν λόγω των τεχνικών εργασιών –βαφή, πιστολάκι".

Τα μαλλιά της είχαν μόνιμη θέση στα get-the-look περιοδικών και τώρα με το bob καρέ μαλλί της - όπως αποκάλυψε στη Vogue  λίγο πριν τα γυρίσματα της νέας της ταινίας "Horrible Bosses 2" - είναι πάλι έτοιμη να αποσπάσει τα σχόλια των περιοδικών μόδας που μένουν πιστά στο να σχολιάζουν τo look της! Παρόμοιο κούρεμα στα μαλλιά της είχε κάνει και πριν 2 χρόνια μα αμέσως μετά τα ενίσχυσε με τρέσες για να αυξήσει και πάλι το μήκος τους! Για να δούμε, θα γίνει η επιλογή της νέα τάση;

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR