counter

Η ξανθιά καλλονή είναι ερωτευμένη ξανά μετά το διαζύγιο

Η ξανθιά καλλονή είναι ερωτευμένη ξανά μετά το διαζύγιο
Η ξανθιά καλλονή είναι ερωτευμένη ξανά μετά το διαζύγιο

Η Αναστασία Περράκη είναι ξανά ευτυχισμένη και δεν το κρύβει. Ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά είναι  το γνωστό μοντέλο Χρήστος Μπίρμπας σύμφωνα με το ένθετο "Secret" της εφημερίδας Παραπολιτικά. Συγκεκριμένα πριν από λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να διασκεδάζουν στο γνωστό bar-restaurant «Ακρωτήρι». Το γνωστό μοντέλο διατηρεί σχέση με τον Χρήστο Μπίρμπα εδώ και 4 μήνες περίπου.

Το ζευγάρι γνωρίζονταν αρκετό καιρό πριν αφού εργάζονταν στο ίδιο πρακτορείο μοντέλων της Χριστίνας Φουσιάνη το «Αce  Models». Σε επίδειξη μόδας του γνωστού σχεδιαστή  Στέλιου Κουδουνάρη ο Χρήστος και η Αναστασία ήρθαν πιο κοντά στην οποία και συνεργάστηκαν.

Τους καλοκαιρινούς μήνες το ζευγάρι  βρίσκονταν μαζί  στην Αίγινα αφού οι γονείς της Αναστασίας μένουν μόνιμα στο νησί . Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα η ξανθιά καλλονή η οποία έχει αφοσιωθεί στην κόρη της την οποία έχει αποκτήσει με τον Μιχάλη Μουρούτσο είναι και πάλι ερωτευμένη.

Ο Μιχάλης και η Αναστασία χώρισαν οριστικά το 2013, ωστόσο και ο Ολυμπιονίκης έχει γυρίσει σελίδα στην ζωή του αφού διατηρεί σχέση με την παρουσιάστρια Λάουρα Νάργες. Παρόλα  αυτά το ζευγάρι διατηρεί καλές σχέσεις καθώς αυτό που τους ενδιαφέρει πρισσότερο είναι η κόρη τους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR