counter

Η Ιζαμπέλα Κογεβίνα μας δείχνει για πρώτη φορά το γιο της!

Η Ιζαμπέλα Κογεβίνα μας δείχνει για πρώτη φορά το γιο της!
Η Ιζαμπέλα Κογεβίνα μας δείχνει για πρώτη φορά το γιο της!

Ιζαμπέλα Κογιεβίνα

Η Ιζαμπέλα Κογιεβίνα μας συστήνει το γιο της!

Μια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram ανήρτησε η Ιζαμπέλα Κογεβίνα που πρόσφατα έγινε μητέρα για δεύτερη φορά φέρνωντας στο κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα πανέμορφο αγοράκι.

Η Ιζαμπέλα Κογεβίνα έβγαλε μια selfie φωτογραφία με τον νεογέννητπ γιο της και έτσι καταφέραμε να δούμε για πρώτη φορά το γλυκό του πρόσωπο. Η Ιζαμπέλα Κογεβίνα, διατηρώντας χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, απολαμβάνει ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές με τον σύζυγό της και τους γιους της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι τις εγκυμοσύνες της δεν τις γνωστοποίησε και δεν κατάλαβε κανείς το πότε έγινε μητέρα, όχι μία αλλά δύο φορές:

"Αν με έβλεπε κάποιος 9 μηνών δε θα καταλάβαινε ότι ήμουν έγκυος. Πήρα 5 κιλά στον πρώτο και 6 στον δεύτερο. Δεν φαινόμουνα. Ειδικά στο δεύτερο θα σου πω ότι η κοιλιά μου ήταν ακόμη πιο μικρή. Αν θέλεις να αποφύγεις κάτι, μπορείς πολύ εύκολα. Δεν είμαστε Hollywood, να σε κυνηγάνε και να σε περιμένουν έξω από το σπίτι οι κάμερες. Ούτε στο μαιευτήριο. Δεν το ήξεραν, δεν το είχα πει πουθενά. Δεν το είχα πει ούτε στο σίριαλ, δεν το ήξερε κανείς."

Ιζαμπέλα Κογεβίνα

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR