counter

“Η Ιωάννα Μαλέσκου ξέρει ελληνικά, τηλεόραση δεν ξέρει”

“Η Ιωάννα Μαλέσκου ξέρει ελληνικά, τηλεόραση δεν ξέρει”
“Η Ιωάννα Μαλέσκου ξέρει ελληνικά, τηλεόραση δεν ξέρει”

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Δημήτρης Κωνσταντάρας στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και την δημοσιογράφο Αντωνία Δούδαλη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μεταξύ άλλων σχολίασε και κάποια τηλεοπτικά πρόσωπα με την ειλικρίνεια που πάντα, τον διακατέχει.

«Δεν θέλω να κάνω κριτική για την τηλεόραση, είναι περίεργο πράγμα να κάνεις κριτική, να εκφέρεις απόψεις είτε για προγράμματα, είτε για κανάλια, είτε για άτομα. Καλείσαι να πεις τη γνώμη σου και ξαφνικά βρίσκονται 1,500 φεισμπουκατζήδες οι οποίοι σε ξεσκίζουν μέσα σε μισή ώρα» δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Κωνσταντάρας.

«Μου αρέσει η εξέλιξη που έχει ο Νίκος Μουτσινάς, βρήκε το στοιχείο του, είναι καλός σε αυτό το οποίο κάνει.  Αν συνεχίσει να κάνει για πολύ καιρό ακόμα το ίδιο πράγμα θα το χάσει κι αυτός» σχολίασε ο Δημήτρης Κωνσταντάρας.

Επιπλέον, για την Ιωάννα Μαλέσκου τόνισε: «Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι μορφωμένο κορίτσι, δεν υπάρχει αμφιβολία. Δασκάλα δεν είναι; Ξέρει ελληνικά, τηλεόραση δεν ξέρει. Και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αρχίσουν οι άνθρωποι που την προωθούν να την εκπαιδεύσουν».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον γιο του, Λάμπρο Κωνσταντάρα λέγοντας: «Δεν μου αρέσουν τα reality, αλλά τα Survivor τα είδα όλα. Τι να κάνω, να μην το δω το παιδί μου; Όχι ότι μου άρεσε όλη η εκπομπή, αλλά ο ίδιος ήταν καλός. Κράτησε τη σοβαρότητά του και βγήκε κερδισμένος από όλη αυτή την ιστορία».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Δημήτρη Κωνσταντάρα:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR