counter

Η ηθοποιός Λυδία Κονιόρδου δηλώνει: "Έχω κόψει τη βενζίνη και τη θέρμανση"

Η ηθοποιός Λυδία Κονιόρδου δηλώνει: "Έχω κόψει τη βενζίνη και τη θέρμανση"
Η ηθοποιός Λυδία Κονιόρδου δηλώνει: "Έχω κόψει τη βενζίνη και τη θέρμανση"

Λυδία Κονιόρδου

Συνέντευξη στο ΕΓΩ και τον Γιάννη Βίτσα έδωσε η Λυδία Κονιόρδου και μίλησε ανοιχτά για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

"Αισθάνομαι πολύ τυχερή που έχω δουλειά, αλλά έχω επίσης περικόψει πάρα πολλά. Έτσι κι αλλιώς είναι πολύ χαμηλοί οι μισθοί που έχουμε στο "Εθνικό", ανάλογα με τα πόσα χρόνια έχει ο καθένας μας στο θέατρο. Έχω κόψει τη βενζίνη και τη θέρμανση. Δεν μπορώ να πληρώσω κάποιες εισφορές στην Εφορία που ήρθαν από το πουθενά. Δεν χρησιμοποιώ κεντρική θέρμανση. Έχω ξαναβάλει την παλιά σόμπα πετρελαίου, που είχα πριν από τριάντα χρόνια στα Εξάρχεια, η οποία καίει πολύ λιγότερο. Ζω στο μισό σπίτι. Το σαλόνι είναι κλειστό. Κυκλοφορώ στο δρόμο με παπάκι και ποδήλατο. Αγοράζω τα απολύτως απαραίτητα και κάνω έξτρα δουλειές", εξηγεί.

Η ηθοποιός παραδέχεται πως έχει περάσει περίοδος που δεν είχε ούτε τα απαραίτητα. "Όταν πρωτοβγήκα από τη σχολή και πήγα στο "Θέατρο Τέχνης". Το πρώτο μου σπίτι το έφτιαξα με πράγματα που έβρισκα στο δρόμο".

Η Λυδία Κονιόρδου μιλά για τον κήπο που έχει στο σπίτι της με φρούτα και λαχανικά. "Δεν είναι κανένας τεράστιος κήπος αλλά ακόμα και σε ζαρντινιέρες βάζω ρόκες, μαρουλάκια, ακόμα και άγρια χόρτα. Βγαίνω στον κήπο, μαζεύω μια κατσαρόλα και τη βράζω. Για μένα αυτό είναι μία πολύ μεγάλη χαρά".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR