counter

Η ηθοποιός καμαρώνει τη μπαλαρίνα κόρη της

Η ηθοποιός καμαρώνει τη μπαλαρίνα κόρη της
Η ηθοποιός καμαρώνει τη μπαλαρίνα κόρη της

Είναι μια μαμά ξετρελαμένη με την κόρη της η οποία μεγαλώνει, εξελίσσεται και την έχει κερδίσει το μπαλέτο όπως μπορείτε να διακρίνετε και από τη φωτογραφία. Η Μαρία Κορινθίου δεν κρύβει την αδυναμία της στην κόρη της Ισμήνη και δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια μοιράζεται φωτογραφίες της μικρής μπαλαρίνας, στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Μαρία Κορινθίου δεν απέχει πολύ από τις μαμάδες που σπεύδουν να παρακολουθήσουν μια πρόβα του παιδιού τους ή μια παράσταση και συγκινημένες με δάκρυα στα μάτια καμαρώνουν το αγγελούδι τους την ώρα που καταβάλλει την προσπάθεια του.

Όταν η ηθοποιός κοιτάζει την 5χρονη Ισμήνη το βλέμμα της είναι γεμάτο λατρεία, αγάπη και της κάνει όλα τα χατίρια. Η μικρή θέλει πολύ να κάνει μαθήματα χορού και το ζητάει συχνά από την μαμά της. Όπως φαίνεται η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αιβάζη εξελίσσεται σε μια χαριτωμένη μπαλαρίνα και απολαμβάνει κάθε φορά το μάθημα της.

Η ξετρελαμένη μαμά ανήρτησε μια φωτογραφία από της σχολή χορού που πηγαίνει η κόρη της Ισμήνη και με καμάρι την μοιράστηκε με τους θαυμαστές της. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR