counter

Η ηθοποιός Jaime King κράτησε τα πατουσάκια του παιδιού της, ενθύμιο!

Η ηθοποιός Jaime King κράτησε τα πατουσάκια του παιδιού της, ενθύμιο!
Η ηθοποιός Jaime King κράτησε τα πατουσάκια του παιδιού της, ενθύμιο!

Έγινε πρόσφατα μανούλα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο λόγος για την ηθοποιό Jaime King που κρατάει στην αγκαλιά της το μωράκι της και δεν το αποχωρίζεται ούτε λεπτό. Η μητρότητα την έχει κάνει τόσο ευαίσθητη και χαρούμενη που αποτύπωσε τα πατουσάκια του νεογέννητου παιδιού της για να τα χει ενθύμιο.

Η Jaime King γέννησε στις 6 Οκτωβρίου ένα υγιέστατο αγοράκι και από τότε δεν σταματάει να απαθανατίζει τις στιγμές της με το μωράκι της τις οποίες μοιράζεται με τους θαυμαστές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

H 34χρονη ηθοποιός πριν λίγες μέρες ανήρτησε μια φωτογραφία με το προσωπάκι του γιου της και έγραψε κάτω από τη φωτογραφία ότι νιώθει ευλογημένη που μαζί με το σύντροφο της έφεραν αυτό το πλασματάκι στον κόσμο.

Λίγες μέρες αργότερα εξέπληξε τον Τύπο με την φωτογραφίας που ανήρτησε στην οποία φαίνονταν τα πατουσάκια του νεογέννητου γιου της τα οποία είχαν χρώμα… βιολετί. Δε σταματούν να μας εκπλήσσουν οι επώνυμοι με τα καμώματα τους και τις πρωτότυπες ιδέες τους.

H Jaime King έβαψε τα πατουσάκια του παιδιού της βιολετί και κράτησε το αποτύπωμα για ενθύμιο. Απ ‘ότι φαίνεται η celebrity μαμά έχει ερωτευθεί τα ποδαράκια του μικρούλη της που δε δίστασε να τα αναρτήσει και αυτά στην προσωπική της σελίδα στο instagram.

Η διάσημη ηθοποιός που γέννησε πρόσφατα έχει χάσει ήδη τα κιλά της εγκυμοσύνης της και είναι πιο λαμπερή από ποτέ. Μαζί με τον σύζυγο της Κyle Νewman ζουν τις πιο όμορφες στιγμές αφού το μόνο τους μέλημα είναι πλέον το μωράκι τους. Η Jaime King πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι οι νονοί του γιου της θα είναι η καλή της φίλη και ηθοποιός Jessica Alba και ο Topher Grace.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR