counter

Η ηθοποιός φωτογραφίζεται με την πανέμορφη κόρη της: "Νιώθουμε σαν να είμαστε δίδυμες"!

Η ηθοποιός φωτογραφίζεται με την πανέμορφη κόρη της: "Νιώθουμε σαν να είμαστε δίδυμες"!
Η ηθοποιός φωτογραφίζεται με την πανέμορφη κόρη της: "Νιώθουμε σαν να είμαστε δίδυμες"!

Η Πέμη Ζούνη είχε τη χαρά να έχει κοντά της για την περίοδο των εορτών την 20χρονη κόρη της, Ελεονώρα Σκέντζου. Η πανέμορφη σπουδάζει στο Λονδίνο Κοινωνική Πολιτική και Διακυβέρνηση και είναι φυσιολογικό να λείπει στους γονείς της καθώς μόνο το skype και οι βιντεοκλήσεις δε φτάνουν για να καλύψουν το κενό της. Η Πέμυ Ζούνη φωτογραφήθηκε με την μονάκριβη κόρη της που πλέον είναι ολόκληρη γυναίκα και αποκάλυψαν στο περιοδικό ΟΚ! και τη Ναταλία Αργυράκη, τις ομοιότητες, τις διαφορές αλλά και αναμνήσεις που έχουν από προηγούμενες γιορτές.

Σε τι μοιάζετε μητέρα και κόρη;

Πέμη: Η Ελεονώρα έχει έναν συνδυασμό χαρακτηριστικών δικών μου και του Στάθη. Σαν να διάλεξε τα καλύτερα και από τους δυο μας. Έχει πολύ αναπτυγμένο το αίσθημα του σεβασμού και της σεμνότητας, όπως κι εγώ. Έχει απέχθεια για το δήθεν και το ψεύτικο, που επίσης χαρακτηρίζει και εμένα. Από τον Στάθη έχει πάρει το οργανωτικό μυαλό που εγώ δεν είχα ποτέ και την ευθύτητα στον χαρακτήρα. Είναι αρκετά κοινωνική και ανεξάρτητη. Δεν ξέρω αν έγινε φύσει ή θέσει ή γιατί χρειάστηκε να μείνει και μόνη της με τους γονείς που έμπλεξε! Η ανεξαρτησία της με ησυχάζει.

Ελεονώρα: Γενικά, από μικρή είχα αυτό το χαρακτηριστικό της ανεξαρτησίας. Πήγαινα εκδρομές, ταξίδευα στο εξωτερικό με το σχολείο και μου άρεσε. Με βοήθησε πολύ το γεγονός ότι οι γονείς μου δεν μου είπαν ποτέ “μην κάνεις αυτό” κι εγώ δεν ζητούσα παράλογα πράγματα. Είχα την αίσθηση του σωστού και του λάθους, δεν χρειαζόταν να ρωτήσω για κάτι.

Πέμη, αισθάνεσαι ότι λόγω της δουλειάς σου έχετε χάσει κοινές στιγμές;

Πέμη: Έχω θλίψη για τις ώρες που έχουμε χάσει. Είναι κάτι που δεν μπορεί να απαντηθεί ποτέ. Από την άλλη, επειδή έχουμε μια πάρα πολύ στενή σχέση, αυτό με παρηγορεί. Δεν παραπονιόταν η Ελεονώρα ποτέ, σχεδόν προσπαθούσε να παρηγορήσει εμένα γιατί ήξερε πόσο μου έλειπε. Ακόμη κι όταν είμαστε χώρια, έχουμε μια σύνδεση απίστευτη, νιώθουμε σαν να είμαστε δίδυμες!

Ελεονώρα: Ισχύει. Όταν ήμουν μικρή μπορεί να είχα κάποια παράπονα γιατί δεν καταλάβαινα, αλλά τώρα η σχέση που έχουμε είναι σαν να ήμασταν κάθε μέρα μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έχουμε κενό μεταξύ μας. Συζητάμε τα πάντα. Η μητέρα μου είναι το μοναδικό άτομο στη ζωή μου που ξέρει τα πάντα για μένα. Δεν με ρωτάει εκείνη, ούτε μου λέει ποτέ τι να κάνω. Εγώ ζητάω τη γνώμη της γιατί με βοηθάει να σκεφτώ. Και με τον μπαμπά μου ευτυχώς είμαστε πολύ κοντά, απλά με τη μαμά μου ως γυναίκες λέμε κάποια πράγματα παραπάνω. Είμαστε ομάδα.

Πέμη, το βαρύ επαγγελματικό σου πρόγραμμα ήταν ο λόγος που δεν απέκτησες άλλο παιδί;

Ήθελα να κάνω τρία παιδιά, έτσι έλεγα πάντα. Όμως ήθελα να με εμπνέει ο άνθρωπος με τον οποίο θα τα κάνω. Όταν συνάντησα τον Στάθη, ήταν ήδη αργά και όταν απέκτησα την Ελεονώρα αισθάνθηκα ότι δεν είχα το κουράγιο να κάνω άλλα δύο παιδιά. Οι ελεύθεροι χρόνοι ήταν λίγοι για να τους μοιραστώ. Ήθελα να δώσω όλο τον χρόνο στην Ελεονώρα, ακόμη κι αν αυτό ήταν λάθος. Είναι μεγάλο δώρο από μόνη της. Έτσι, συμφιλιώθηκα και συμβιβάστηκα.

Τι θυμάστε πιο έντονα από τις ημέρες των γιορτών ως οικογένεια;

Ελεονώρα: Θυμάμαι τα οικογενειακά τραπέζια που κάναμε. Επίσης θυμάμαι ότι επειδή η μαμά μου δεν ήταν συχνά στο σπίτι και γενικά δεν μαγείρευε, προσπαθούσαμε μαζί να μαγειρέψουμε και καμιά μας δεν είχε ιδιαίτερο ταλέντο.

Πέμη: Πολύ σπάνια έκανα τραπέζια. Αυτά τα είχαν αναλάβει η μητέρα μου, η αδελφή μου, οι κανονικοί άνθρωποι δηλαδή. Η Παραμονή Πρωτοχρονιάς, επειδή δεν είχα θέατρο, ήταν πάντα μια ημέρα που μαζευόμασταν και ανταλλάσσαμε δώρα. Τα ψάχναμε για μέρες. Αυτό το έθιμο το κρατήσαμε μέχρι φέτος που γιορτάσαμε στον καινούριο χώρο μας. 

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Cover OK! 427

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR