counter

Η γυμνή φωτογράφηση, τα μπότοξ και ο στιλίστας της! (video)

Η γυμνή φωτογράφηση, τα μπότοξ και ο στιλίστας της! (video)
Η γυμνή φωτογράφηση, τα μπότοξ και ο στιλίστας της! (video)

Μαρία Μπεκατώρου

Καλεσμένη του FTHIS TV ήταν η Μαρία Μπεκατώρου. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για την επιστροφή στη δουλειά, τη ζωή της στο πλευρό του Αντώνη Αλεβιζόπουλου και όχι μόνο...

Η επιστροφή στην εκπομπή και η συνεργασία με το ΤΗΛΕΑΣΤΥ

Η Μαρία Μπεκατώρου ανακοίνωσε πότε κάνει πρεμιέρα για τη νέα σεζόν: “Στον Ρυθμό ξεκινάμε τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου. Περνάμε πάρα πολύ ωραία. Ξαναβρισκόμαστε μετά από αρκετούς μήνες και έχουμε μεγάλη χαρά για αυτό! Την ίδια μέρα ξεκινάω, όμως, και στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ. Έχω δύο πρεμιέρας, ντου από παντού. Θα κάνω αυτό που κάνω 20 χρόνια. Την ώρα ακόμα ψάχνουμε. Μάλλον στην περυσινή μας ώρα θα είμαστε, γύρω στις 12 θα ξεκινάμε”. Όσο για τη μόνιμη συνεργασία της με το ΤΗΛΕΑΣΤΥ ανέφερε: “Επέστρεψα από τις διακοπές και ήταν σαν να γύρισα σπίτι μου. Είμαι 20 χρόνια πια στο κανάλι. Αυτό που έκανα και κάνω το απολαμβάνω. Δεν αναζήτησα ποτέ κάτι άλλο. Δόξα τω θεώ ήρθε μόνο του αυτό το άλλο. Και καλό είναι πιστεύω να μην παλεύουμε πολύ μες στο μυαλό μας για κάτι μεγαλύτερο που θέλουμε να μας έρθει. Ούτως ή άλλως, νομίζω αν θέλει κάτι πολύ κάποιος, η ζωή θα του το προσφέρει”.

Οι αναμνήσεις από το Junior Master Chef

Φυσικά, η γνωστή παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να μη θυμηθεί τις ευχάριστες στιγμές που έζησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Junior Master Chef: “Ότι ακριβώς έβλεπε ο τηλεθεατής, ήταν αυτό που ένιωθα εγώ και όλοι μας. Ήμουν πολύ χαρούμενη, όταν το έκανα. Δεν ξέρω αν θα ξαναγίνει, θα το ήθελα πάρα πολύ”.

Η σχέση ζωής με τον Γιώργο Καρατζαφέρη

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε και για τον τηλεοπτικό της μέντορα, Γιώργο Καρατζαφέρη: “Τον αγαπώ, είμαστε 20 χρόνια μαζί. Εγώ δίπλα στον Γιώργο Καρατζαφέρη έμαθα τηλεόραση και είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσα χρόνια είναι δίπλα μας και μας συμβουλεύει. Μας στηρίζει και εμένα προσωπικά τόσα χρόνια με έχει αφήσει ελεύθερα να κάνω τη δουλειά μου, όπως νομίζω εγώ πως πρέπει να την κάνω. Με τις εκλογές νομίζω ότι στεναχωρήθηκε και στην αρχή πειράχτηκε. Όλοι, όμως, όταν περνάμε τέτοιες φάσεις ξέρουμε πως είναι για καλό, ξαποστένουμε και ξανά προς τη δόξα τραβάμε”.

Η ζωή δίπλα στον Αντώνη Αλεβιζόπουλο

Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, ο σύζυγος της Μαρίας Μπεκατώρου, Αντώνης Αλεβιζόπουλος, μίλησε για τη σχέση τους: “Ερωτεύτηκα τον χαρακτήρα, την ανεμελιά και την τσαχπινιά της. Τη συμβουλεύω πάντα να είναι αυθόρμητη και όταν της λέει κάποιος το αντίθετο να μη δίνει σημασία. […] Το σημαντικό σε ένα ζευγάρι είναι πως πρέπει να αλληλοσυμπληρώνεται. Αν είναι ίδιοι χαρακτήρες, πιστεύω πως δεν είναι καλό. Αυτά τα στοιχεία που δεν έχει ο ένας πρέπει να τα έχει ο άλλος. Και πάντα πρέπει να υπάρχει αξιοπρέπεια, σεβασμός και να δέχεσαι τα ελαττώματα του άλλου”.

Μετά την προβολή των δηλώσεων του συζύγου της, η ίδια είπε: “Σε μια σχέση εξαρτάται τι ζητάει ο καθένας από τη ζωή του. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι ανικανοποίητοι και θέλουν να αλλάζουν συντρόφους συνέχεια. Εμείς οι δύο πιστεύω πως βρήκαμε αυτό που ζήταγε στον άλλον. Δεν θέλουμε κάτι παραπάνω. Υγεία έχουμε, ευτυχισμένοι είμαστε, αλληλοκαταλαβαινόμαστε, σεβόμαστε ο ένας τον άλλον… Περνάμε καλά όταν είμαστε μέσα και έξω από το σπίτι. Νομίζω πως είμαστε εντάξει!”.

Τα μπότοξ και οι συμβουλές του συντρόφου της

H Μαρία Μπεκατώρου παραδέχτηκε για άλλη μια φορά την αγάπη που έχει για τις αισθητικές επεμβάσεις: “Εγώ κάνω χρόνια μπότοξ. Όταν είσαι και πιο νέα, δεν μπορείς να μείνεις ανέκφραστη. Στον άντρα μου αρέσει που είμαι κοκέτα. Του αρέσει να βάφομαι, να φοράω τα ωραία μου ρούχα… Από τη μεριά μου δεν μπορώ να του πω να προσέχει το ντύσιμό του, γιατί και το δικό μου ντύσιμο ο Αντώνης το προσέχει. […] Τον αγαπώ και είναι ο σύντροφος της ζωής μου. Όπως και εκείνος δεν κάνει τίποτα τυχαία, έτσι και εγώ δεν κάνω τίποτα με το ζόρι”.

Η ανάκριση των τηλεθεατών

Ακόμα, η Μαρία Μπεκατώρου δεν δίστασε να απαντήσει στις αδιάκριτες ερωτήσεις των τηλεθεατών. Τι είπε όταν τη ρώτησαν αν θα έκανε γυμνή φωτογράφιση; Ακόμα, δείτε την να αποκαλύπτει ποια είναι η πιο συνηθισμένη αιτία τσακωμού στο σπίτι και ποιος είναι ο λόγος που… νύσταζε για μια ολόκληρη χρονιά.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR