counter

Η Gisele Bundchen πήρε τον γιο της παραμάσχαλα

Η Gisele Bundchen πήρε τον γιο της παραμάσχαλα
Η Gisele Bundchen πήρε τον γιο της παραμάσχαλα

Πολλά τα βάρη μιας μητέρας, ακόμη κι αν αυτή ακούει στο όνομα Gisele Bundchen και υποκλίνεται μπροστά της σύσσωμος ο ανδρικός πληθυσμός. Όταν είσαι μάνα θα κάνεις αυτό που έκανε και η διάσημη super model. Απηύδησε από τα παρακάλια η sexy μαμά, πήρε παραμάσχαλα το μικρό Benjamin και τον έβγαλε έξω από το νερό με το ζόρι.

Απόδραση για αυτήν και την οικογένεια της

Η 33χρονη μητέρα για τις ανάγκες ενός εκτός έδρας αγώνα του συζύγου της Tom Brady, ταξίδεψε ως τη Florida με τα παιδιά της και βρήκαν την ευκαιρία για μια σύντομη και μικρή οικογενειακή απόδραση.

Απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα η βραζιλιάνα καλλονή πέρασε οικογενειακές στιγμές γαλήνης και ευτυχίας και αφιέρωσε όλο της το χρόνο στα παιδιά της. Τα παιχνίδια στη θάλασσα δεν είχαν τέλος και η Gisele Bundchen απέδειξε για ακόμη μια φορά πόσο αφιερωμένη είναι στα παιδιά της και την οικογένεια της.

Έκοψε την ανάσα των λουώμενων με το κορμί της

Ακόμη κι όταν εκείνα δεν τιθασεύονται η 33χρονη sexy μαμά δεν το χει σε τίποτα να πάρει παραμάσχαλα το γιο της και να τον βγάλει έξω από το νερό. Η Gisele Bundchen έχει τον τρόπο της να επαναφέρει σε τάξη τα μικρά της ακόμη και αν πρόκειται να τσαλακωθεί η sexy εικόνα της, γεγονός που την αφήνει αδιάφορη καθώς θεωρεί ότι η μητρότητα είναι ο ωραιότερος ρόλος για μια γυναίκα.

Με μικροσκοπικό μαγιό που έκοβε την ανάσα η διάσημη μητέρα αναστάτωσε την παραλία κατά τη διάρκεια που έπαιζε με τον μικρό Benjamin και έκανε τις βουτιές στη θάλασσα. Το κορμί της δε θυμίζει κορμί γυναίκας που έχει γεννήσει δυο φορές. Οι κοιλιακοί της ήταν καλογυμνασμένοι, τα πόδια της καλλίγραμμα και τα οπίσθια της αψηφούσαν το νόμο της βαρύτητας και δεν έχουν ίχνος χαλάρωσης και κυτταρίτιδας.

Μετά από αρκετές ώρες παιχνιδιού η sexy μαμά που παρακαλούσε το μικρό της γιο να βγει από το νερό, τον βούτηξε παραμάσχαλα και πήγε προς το δωμάτιο της. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR