counter

Η Gisele Bundchen βάφτισε κρυφά την κόρη της

Η Gisele Bundchen βάφτισε κρυφά την κόρη της
Η Gisele Bundchen βάφτισε κρυφά την κόρη της

Με διακριτικότητα και μακριά από τα φωτογραφικά φλας προσπάθησε να βαφτίσει την κόρη της η Gisele Bundchen αλλά όπως ήταν αναμενόμενο κάποιες φωτογραφίες διέρρευσαν καθώς όταν είσαι διάσημο και περιζήτητο top model είναι ακατόρθωτο να περάσεις απαρατήρητη.

Η 33χρονη Gisele Bundchen που θέλησε να κρατήσει μυστική αυτή τη στιγμή της βάφτισης απαθανατίστηκε μετά τη βάφτιση της κόρης της Vivian και όπως ήταν αναμενόμενο οι φωτογραφίες λίγες ώρες μετά το μυστήριο κυκλοφόρησαν στον ξένο Τύπο.

Με τον ίδιο διακριτικό τρόπο που παντρεύτηκε το 2009 τον αγαπημένο της σύζυγο Tom Brady, θέλησε να τελέσει και το μυστήριο της βάφτισης της 15 μηνών κόρης της. Η Gisele Bundchen που είχε παντρευτεί κρυφά στην California, στην εκκλησία St. Monica επέλεξε να βαφτίσει την κόρη της στο ίδιο μέρος.

Το 33χρονο supermodel και ο 36χρονος αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου επέλεξαν άλλη μια φορά να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στις λιγοστές φωτογραφίες που κατάφεραν να τραβήξουν οι παπαράτσι δεν εμφανίζονται πουθενά ο 4χρονος γιος του αγαπημένου ζευγαριού Benjamin και ο 6χρονος γιος τουTom Brady, John, από τον προηγούμενο γάμο του με την ηθοποιό Bridget Moynahan. Μόνο το ζευγάρι και η μικρή κορούλα τους απαθανατίστηκαν κλέβοντας την παράσταση καθώς πρόκειται για μια πανέμορφη οικογένεια.

Η μικρή Vivian φορούσε ένα λευκό φορεματάκι και κέντρισε τα βλέμματα όλων με την ομορφιά της. Εντυπωσιακή ήταν όμως και η βραζιλιάνα μαμά της που επέλεξε ένα floral παντελόνι και το συνδύασε με άσπρο blazer και ψηλοτάκουνα κόκκινα πέδιλα. Η Gisele Bundchen έδωσε μαθήματα στυλ και απλότητας για ακόμη μια φορά. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR