counter

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Πυροβολούν τη Χάιδω- Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Πυροβολούν τη Χάιδω- Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο
Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Πυροβολούν τη Χάιδω- Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια του καθημερινού σίριαλ του MEGA «Η γη της ελιάς». Όλα αρχίζουν όταν ένα γνώριμο πρόσωπο της Χάιδως την πυροβολεί και εκείνη πέφτει αιμόφυρτη.

Η Χάιδω είναι πεπεισμένη ότι πίσω από το διπλό φονικό, του άντρα και της κόρης της, κρύβεται ο Στάθης ή κάποιος άλλος από την οικογένεια Καπερνάρου. Μάλιστα, σε σημείο που έχει πάθει εμμονή. Η σκληρή γυναίκα, όπως θα δούμε στα παρακάτω επεισόδια σύμφωνα με το περιοδικό Tv O’Clock, δεν πείθεται για την ενοχή του Νικόλα και αποφασίζει να πάρει και πάλι την κατάσταση στα χέρια της.

Ζητάει από τον γιο της, τον Φίλιππο, να βάλουν σε εφαρμογή τη μεγάλη εκδίκηση εναντίον της οικογένειας Καπερνάρου, αλλά εκείνος προσπαθεί να τη μεταπείσει. Της επισημαίνει, ακόμη µία φορά, ότι δεν υπάρχει ενοχοποιητικό στοιχείο για κανένα από τα µέλη αυτής της οικογένειας.

 Επομένως, αρνείται να συμμετάσχει σε ένα σχέδιο που θα βάλει σε κίνδυνο τη ζωή κάποιου αθώου. Παρ’ όλα αυτά, η Χάιδω δεν πτοείται και προχωρά ολομόναχη το σχέδιο που έχει καταστρώσει. Αρχικά, στήνει έναν καβγά, παρουσία κάποιων ακόμη ανθρώπων, και µπλέκει τον ανυποψίαστο Στάθη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ! Η Γη της Ελιάς: Γνωρίστε τους χαρακτήρες της νέας σειράς του Mega

Οι δυο τους ανταλλάσσουν σκληρά λόγια και ο άντρας, φτάνοντας πλέον στα όριά του, την απειλεί. Εκείνη τη στιγμή, η Χάιδω κατηγορεί τον Στάθη ότι τολμάει να την απειλεί τη στιγμή που έχει βάψει ήδη τα χέρια του µε το αίγα του άντρα και της κόρης της, µε τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους να αντιδρούν.

Λίγες μέρες μετά, η Χάιδω, χωρίς να χάνει άλλο χρόνο, προχωρά στην επόμενη φάση του σχεδίου της. Ζητάει από ένα γνώριμο της πρόσωπο να πάρει την καραμπίνα και να την πυροβολήσει σε ένα σημείο που δεν θα βάλει σε θανάσιμο κίνδυνο τη ζωή της. Όπως και γίνεται. Αργότερα, ο Φίλιππος, καθώς πηγαίνει στον πορτοκαλεώνα της οικογένειάς του, αντικρίζει αιμόφυρτη τη μητέρα του και φωνάζει βοήθεια.

 Εκείνη ψελλίζει ότι ο Στάθης Καπερνάρος την πυροβόλησε, ενώ ο Φίλιππος, σαστισμένος, τη βάζει στο αυτοκίνητο για να τη μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια, η Χάιδω νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ τα παραπάνω νέα διαδίδονται στην Αρεόπολη, όπου όλοι μαθαίνουν ότι ο Στάθης είχε απειλήσει επανειληµµένα τη Χάιδω και οι υποψίες πέφτουν επάνω του. Μόνο που εκείνος, τη στιγμή που υποτίθεται ότι πυροβόλησε τη Χάιδω, βρισκόταν µε την Ιουλία στο εξοχικό της, στην Καρδαμύλη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR