counter

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Φινάλε με αίμα! Ο Αλέξης σκοτώνει τη Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Φινάλε με αίμα! Ο Αλέξης σκοτώνει τη Μυρτάλη
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Φινάλε με αίμα! Ο Αλέξης σκοτώνει τη Μυρτάλη

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς». Σύμφωνα με το περιοδικό “MYtv” το φινάλε της δεύτερης σεζόν θα βαφτεί με αίμα, καθώς ο Αλέξης θα σκοτώσει τη Μυρτάλη πάνω σε µία έκρηξη ζήλιας και θυμού.

Δείτε επίσης - Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημοσθένης δίνει εντολή δολοφονίας για τον Ορέστη

Η Γη της Ελιάς – Ο Αλέξης σκοτώνει τη Μυρτάλη

Η Μυρτάλη δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός πως ο Αλέξης, πάνω στον εκνευρισμό του, τη χτύπησε. Έτσι, αποφασίζει να επισπεύσει τις διαδικασίες για να φύγει άμεσα από τη Μάνη και ενημερώνει την Ισµήνη ότι θέλει να της πουλήσει ένα ποσοστό από το εργαστήριο καλλυντικών. Από την άλλη, η Αθηνά εξομολογείται στη Μαργαρίτα ότι η Μυρτάλη σκοπεύει να χωρίσει τον Αλέξη και να μετακομίσει στο εξωτερικό. Την ίδια στιγμή, ο νεαρός ξεπερνάει ξανά τα όρια και απάγει τη Θεοδώρα, την κοπέλα που έχει πάρει υπό την προστασία της η μητέρα του.

Λίγες ώρες αργότερα, η Μυρτάλη συνειδητοποιεί πως ο σύντροφός της είναι πλέον ανεξέλεγκτος και αισθάνεται τον κλοιό να στενεύει γύρω της. Φοβάται πολύ για τη ζωή της και προκειμένου να γλιτώσει από τη µανία του και τη βίαιη συμπεριφορά του τού ρίχνει ηρεμιστικά χάπια στο τσάι του. Όμως, για κακή της τύχη, ο Αλέξης το αντιλαμβάνεται και θολώνει µε αποτέλεσμα να τη χτυπάει ξανά.

Ύστερα από όλα όσα έχουν συμβεί, η Μυρτάλη το µόνο που θέλει είναι να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της μακριά από εκείνον, αλλά τα σχέδιά της θα ανατραπούν για πάντα. Η κοπέλα θα πληρώσει µε τον χειρότερο τρόπο την επιλογή της να είναι μαζί του, καθώς ο Αλέξης, όπως θα δούμε στην πορεία της σειράς, πάνω σε µία έκρηξη ζήλιας και θυμού, θα τη σκοτώσει! Όπως είναι φυσικό, η είδηση της δολοφονίας της σκάει σαν βόμβα στη Μάνη, µε όλους τους κατοίκους να θρηνούν για το άδοξο τέλος της Μυρτάλης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR