counter

"Η Γερμανού ξανάρχεται": Πρεμιέρα με καλεσμένους "έκπληξη"!

"Η Γερμανού ξανάρχεται": Πρεμιέρα με καλεσμένους "έκπληξη"!
"Η Γερμανού ξανάρχεται": Πρεμιέρα με καλεσμένους "έκπληξη"!

Ναταλία Γερμανού

Όλες οι διασημότητες που έχετε δει, όπως δεν τις έχετε ξαναδεί έρχονται στη νέα εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ΑΝΤ1! Ποδαρικό στην καινούρια τηλεοπτική απόπειρα και στην καινούρια της στέγη θα της κάνουν οι «Άντρες έτοιμοι για όλα»!

Πρόσωπα αγαπητά, δημοφιλή, πετυχημένα, θα πρωταγωνιστήσουν στο καινούριο talk show... και θα «κλέψουν» τις εντυπώσεις, σε μια εκπομπή γεμάτη εκπλήξεις, χιούμορ, άγνωστες ιστορίες, «πιπεράτες» ερωτήσεις, αποκαλυπτικές απαντήσεις αλλά και συγκίνηση.

Η Ναταλία Γερμανού προσκαλεί στο στούντιο κάθε φορά κι έναν celebrity, ο οποίος θα πρέπει να «επιβιώσει» από τις δοκιμασίες και τις εκπλήξεις που τον περιμένουν στο πλατό. Πόσα μπορεί να εξομολογηθεί ένας star σε μια φίλη του, μπροστά στην κάμερα

Αυτή την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου πρώτοι καλεσμένοι της εκπομπής οι: Κώστας Κόκλας, Θανάσης Ευθυμιάδης, Κώστας Ευρυπιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης και Μάνος Ιωάννου,  πρωταγωνιστές της θεατρικής παράστασης «ΑΝΤΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ» που ανεβαίνει για δεύτερη σεζόν με εξαιρετική επιτυχία στο θέατρο "ΛΑΜΠΕΤΗ". Κάθε Παρασκευή στις 23:45 «Η ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ» στον ΑΝΤ1 και προβλέπεται πιο απρόβλεπτη από ποτέ! 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR