counter

Η φωτογράφος Καλλιόπη δηλώνει: "Θα υποβληθώ σε μαστεκτομή"

Η φωτογράφος Καλλιόπη δηλώνει: "Θα υποβληθώ σε μαστεκτομή"
Η φωτογράφος Καλλιόπη δηλώνει: "Θα υποβληθώ σε μαστεκτομή"

Calliope


Μιλώντας στο περιοδικό PEOPLE η γνωστή φωτογράφος Calliope κάνει γνωστό το χειρουργείο στο οποίο θα υποβληθεί στο τέλος του μήνα για μαστεκτομή.

Η φωτογράφος λέει χαρακτηριστικά: "Θέλω να μιλήσουμε γι' αυτό, γιατί θέλω να αφυπνίσω όλες τις γυναίκες που θα μας διαβάσουν. Κορίτσια, η πρόληψη σώζει. Εξετάσεις κάθε χρόνο και μην αμελείτε τη μαστογραφία σας...δήλωσε χαρακτηριστικά. “Το πρόλαβα στην αρχή του το πρόβλημα. Μου διαγνώστηκαν στον αριστερό μαστό καρκινογόνα κύτταρα in situ. Έκαναν βιοψία και είναι κακοήθη. Αν δεν αφαιρεθεί το στήθος τώρα, αυτά θα εξελιχθούν σε όγκο. Για αυτό και στο τέλος του μήνα θα γίνει μαστεκτομή και ανάπλαση του στήθους. Δεν φοβάμαι τίποτα. Δεν υπήρξα ποτέ φοβιτσιάρα. Είναι μια δοκιμασία ακόμη, που θα περάσει κι αυτή. Δεν θα πεθάνω! Έχω εμπιστοσύνη στον γιατρό μου. Χαίρομαι που το πρόλαβα στο πρώτο στάδιο κι έχω να πω σε όλες τις γυναίκες να μην φοβούνται τίποτα. Να προσέχουν τον εαυτό τους, να τρώνε υγιεινά, ώστε να έχουν δυνατό ανοσοποιητικό και να αποφεύγουν τις στεναχώριες. Όλα στη ζωή περνάνε και αντιμετωπίζονται, αλλά πολλές φορές οι άνθρωποι εθελοτυφλούν προκειμένου να μην ακούσουν κάτι και και μετά πλέον είναι αργά!”

Calliope

Η Calliope δεν είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτει πολύ προσωπικές αποφάσεις για την ζωή της. Το ίδιο είχε κάνει πριν μερικά χρόνια όταν δήλωσε πως τα δίδυμα κοριτσάκια της, Αnna Apollonia και India Olympia τα απέκτησε με την μέθοδο της εξωσωματικής.

Calliope

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR