counter

Η φωτογραφία της κόρης της με τα κατάμαυρα μάτια και τα έντονα φρύδια!

Η φωτογραφία της κόρης της με τα κατάμαυρα μάτια και τα έντονα φρύδια!
Η φωτογραφία της κόρης της με τα κατάμαυρα μάτια και τα έντονα φρύδια!

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Η Κim Kardashian, ξετρελαμένη με την κόρη της Νοrth West, δεν παραλείπει να φωτογραφίζει πολλές στιγμές από την καθημερινή τους ζωή, απολαμβάνοντας το μεγάλωμά της. Η 6μηνών κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West, North West "συνελήφθη" από τον φωτογραφικό φακό της μητέρας της να ξεκαρδίζεται!

Η Κim Kardashian δεν παρέλειψε να απαθανατίσει το γέλιο της μικρής της, τα χαρακτηριστικά της οποίας δείχνουν να προέρχονται και από τους δύο γονείς της. Η 33χρονη reality star Kim Kardashian ανήρτησε την τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram  συνοδεύοντας το ενσταντανέ με λεζάντα "Smile", δηλαδή "χαμογέλα!" Η Κim Kardashian δείχνει ότι έχει πολλούς λόγους για να χαμογελά στην ζωή της και η μικρή της κόρη δείχνει επίσης ότι περνά όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους που την περιβάλλουν κάνοντάς την να γελά με την καρδιά της. Όπως ήταν το αναμενόμενο, η συγκεκριμένη φωτογραφία με ένα από τα πιο διάσημα μωρά του πλανήτη, έκανε το γύρο του διαδικτύου, ενώ χιλιάδες διαδικτυακοί φίλοι έσπευσαν να την σχολιάσουν!

Η Kim Kardashian λίγες ώρες μετά την ανάρτηση εθεάθη με την 6μηνών North West στο Μπέβερλι Χιλς όπου επιδόθηκε σε αγορές με την αδερφή της Kourtney .

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR