counter

Η Φωτεινή Δάρρα βάφτισε την κόρη της, αλλά δεν παντρεύτηκε

Η Φωτεινή Δάρρα βάφτισε την κόρη της, αλλά δεν παντρεύτηκε
Η Φωτεινή Δάρρα βάφτισε την κόρη της, αλλά δεν παντρεύτηκε

Φωτεινή Δάρρα: Δεν παντρεύτηκα

Aπό την Κυριακή το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι η γνωστή τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα παντρεύτηκε με τον συνθέτη Γιώργο Παπαχριστούδη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, όμως, η Φωτεινή Δάρρα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά... για να βαφτίσει την μικρή της κόρη στο εξωκλήσι του Προφήτη στα Κουφάλια έξω από την Θεσσαλονίκη. Δεν ντύθηκε όμως νύφη, όπως φημολογήθηκε και γράφτηκε κατά κόρον.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια μετά το τέλος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων και συγκεκριμένα της μουσικής της παράστασης με τον πρώην σύντροφό της Δημήτρη Παπαδημητρίου στο χώρο της Αρχαίας Ζώνης στην Αλεξανδρούπολη, βάπτισε την ενός έτους κόρης της που πήρε το όνομα Ιωάννα Ρωξάνη, αλλά δεν παντρεύτηκε με τον έτερο συνθέτη, τον Γιώργο Παπαχριστούδη που φήμες τους θέλουν να διατηρούν δεσμό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η μικρή της κόρη έχει αλλάξει τη ζωή της και όπως η ταλαντούχα ερμηνεύτρια έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Το να κάνεις ένα παιδί είναι το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή.»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR