counter

Η φιλία με τον Αντώνη Κανάκη και η επιστροφή για την προετοιμασία της εκπομπής

Η φιλία με τον Αντώνη Κανάκη και η επιστροφή για την προετοιμασία της εκπομπής
Η φιλία με τον Αντώνη Κανάκη και η επιστροφή για την προετοιμασία της εκπομπής

Σερβετάς - Κανάκης

Στη Σκιάθο εντόπισε η κάμερα του Star τον Γιάννη Σερβετά. Ο παρουσιαστής του “Ράδιο Αρβύλα” μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον Αντώνη Κανάκη, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του να επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό.

Για τη φιλία του και την πολύχρονη συνεργασία του με τον Αντώνη Κανάκη, ο Γιάννης Σερβετάς είπε: “Με τον Αντώνη έχω το εξής: Είμαστε όλο τον χειμώνα μαζί. Πρωί, μεσημέρι και βράδυ. Είναι πολλές φορές, τον Μάιο που ξυπνάω, βλέπω τη γυναίκα μου δίπλα μου και τρομάζω. Αναρωτιέμαι πού είναι ο Αντώνης. Οπότε το καλοκαίρι προσπαθούμε να μη βρισκόμαστε, να μη βλεπόμαστε για να αντέξουμε τον χειμώνα τα δύσκολα”.

Με το γνωστό του χιούμορ, ο Γιάννης Σερβετάς μίλησε και για την επερχόμενη επιστροφή του στα τηλεοπτικά πλατό: “Θα βάλουμε και ελέφαντες! Θα έχει πολύ ωραία πράγματα η εκπομπή. Επειδή έχω γίνει πατέρας, όμως, θα σου πω αυτό: Όταν ο Βασίλης μας ήταν μικρός, τον πηγαίναμε καμιά φορά στους γονείς μου για να βγούμε κλπ. Με το που αφήναμε το παιδί και φτάναμε στο ασανσέρ λέγαμε ότι μας λείπει ο Βασιλάκης. Έτσι ακριβώς συμβαίνει και με την εκπομπή. Μου λείπει!”.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR