counter

Η Φιλαρέτη Κομνηνού ξεσπά: "Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που μου είπε δάσκαλος μου στη δραματική σχολή. Ήθελε…"

Η Φιλαρέτη Κομνηνού ξεσπά: "Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που μου είπε δάσκαλος μου στη δραματική σχολή. Ήθελε…"
Η Φιλαρέτη Κομνηνού ξεσπά: "Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που μου είπε δάσκαλος μου στη δραματική σχολή. Ήθελε…"

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Gala και τον Κώστα Μπουρούση παραχώρησε η Φιλαρέτη Κομνηνού. Η καταξιωμένη ηθοποιός αναφέρθηκε φυσικά στα περιστατικά βίας και τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον θέατρο και τον χώρο του θεάματος.

Με αφορμή την υπόθεση της σειράς Αγγελική, όπου και πρωταγωνιστεί και έχει να κάνει με τον βιασμό μιας γυναίκας, η Φιλαρέτη Κομνηνού ανέφερε σχετικά: «Θεωρώ ό,τι πιο σιχαμένο, ανήθικο και χωρίς καμία δικαιολογία είναι όλα αυτά τα γεγονότα και οι αποκαλύψεις για σεξουαλικές κακοποιήσεις και παρενοχλήσεις. Όλα αυτά που έχουν υποστεί νεαρά κορίτσια μέσα στον χώρο της εργασίας τους. Και είναι καλό που έχει αρχίσει και ξεβρωμίζει το τοπίο με τις αποκαλύψεις γιατί η συγκάλυψη τόσων χρόνων, αυτό που όλοι το ξέρουν αλλά κανένας δεν τολμά να μιλήσει, διαιωνίζει όλο το κακό και επιτρέπει τέτοιες συμπεριφορές».

Για το αν υπάρχει σεξισμός στο θέατρο και στη showbiz η Φιλαρέτη Κομνηνού απαντά: «Φυσικά και υπάρχει σεξισμός στο θέατρο και στη showbiz. Και ξέρετε που ποντάρουν αυτά τα σιχάματα; Στην επιθυμία των νεαρών ηθοποιών να παίξουν ρόλους και να πετύχουν. Αυτό συνήθως είναι το δόλωμα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που μου είπε δάσκαλος μου στη δραματική σχολή. Ήθελε ως «προαγωγός» κανονικά να με πάει πακέτο σε διάσημο πρωταγωνιστή και όταν βρήκα το θάρρος να τον αποκρούσω και να τον βρίσω, γύρισε κυνικά και μου είπε: “Ταλέντο μπορεί να έχεις αλλά με τέτοια μυαλά δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα στο θέατρο”. Και κάτι άλλο γνωστό στους πάντες… Την παρενόχληση στο χώρο του θεάματος δεν την δέχονται μόνο τα κορίτσια ή οι γυναίκες, τη δέχονται κατά κόρον τα αγόρια».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR