counter

Η Φάρμα: Ο Σάκης Τανιμανίδης μπήκε την νύχτα και αιφνιδίασε τους παίκτες – “Ήρθα για κάτι έκτακτο”

Στο αποψινό επεισόδιο της “Φάρμας” του ΑΝΤ1 παρακολουθήσαμε τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη να επισκέπτεται το αγροτικό σπίτι μέσα στην νύχτα με σοβαρό ύφος λέγοντας:

«Θέλω να μιλήσουμε για κάτι. Ήρθα εδώ για κάτι έκτακτο, κάτι που αφορά τον αρχηγό. Μάνο αυτή την εβδομάδα είσαι εσύ αρχηγός. Σας είχα πει από την αρχή πως ο αρχηγός έχει ευθύνες, προνόμιά και είναι αυτός που αποφασίζει και καθορίζει την πορεία του παιχνιδιού» ανακοίνωσε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο Μάνος Πανταζής που είναι και ο αρχηγός της εβδομάδας και οι συμπαίκτες του παρακολουθούσαν τον Σάκη Τανιμανίδη γεμάτοι απορία για το τι ακριβώς συνέβη.

Ο παρουσιαστής όμως τους έκρυβε μια μεγάλη έκπληξη αφήνοντας το σοβαρό του ύφος άρχισε να χαμογελά και είπε στον αρχηγό Μάνο Πανταζή:

«Αυτή την εβδομάδα έχεις αναλάβει εσύ αυτές τις ευθύνες και επειδή είναι αρκετές σήμερα σας φέρνω ένα δώρο γιατί έχεις και προνόμιο σαν αρχηγός».

Έτσι, έδωσε στον αρχηγό το προνόμιο ενός πλούσιου δείπνου μαζί με δύο άτομα της επιλογής του και εκείνος διάλεξε την Νίκη και την Αθανασία Τσουμελέκα.

Δείτε παραπάνω το σχετικό απόσπασμα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR