counter

Η Φάρμα Ελασσόνας στηρίζει το σημαντικό έργο του “ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες”

Η Φάρμα Ελασσόνας στηρίζει το σημαντικό έργο του “ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες”
Η Φάρμα Ελασσόνας στηρίζει το σημαντικό έργο του “ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες”

Η “ΦΑΡΜΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ” στηρίζει το σημαντικό έργο του “Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α Ορίζοντες” στα πλαίσια της “Food Expo 2018”

Η “Food Expo” η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων της χώρας μας που κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, έγινε για ακόμα μια χρονιά πόλος έλξης για επαγγελματίες από τον χώρο της μαζικής εστίασης και όχι μόνο.

Η “Φάρμα Ελασσόνας” η οποία έκανε φέτος την παρθενική της εμφάνιση στην “Food Expo” εντυπωσίασε με το επιβλητικό περίπτερο αλλά και με τις προτάσεις της σε προϊόντα και υπηρεσίες εστίασης και διατροφής για το 2018. Βρίσκεται στο Μεσοχώρι Ελασσόνας σε υψόμετρο 140 μέτρων σε ένα απόλυτα φυσικό περιβάλλον. Η καθημερινή επαφή με τους κτηνοτρόφους, ο σεβασμός στη φύση και η έντονη συνείδηση περιβαλλοντικής ευθύνης αποτελούν πρωταρχικές αξίες της εταιρείας και συμβάλλουν στην εκπλήρωση του στόχου της που δεν είναι άλλος από το να προσφέρει μοναδικά, ποιοτικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.

Ο επιχειρηματίας Σάκης Κασίδης και η σύζυγός του, Άσπα, πάντα ευαισθητοποιημένοι σε θέματα που αφορούν την κοινωνία και τον συνάνθρωπο, παρέδωσαν χρηματική επιταγή στα πλαίσια της πρώτης παρουσίας της εταιρείας τους στο Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες “Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Ορίζοντες”.

Το παρόν έδωσε όλο το διοικητικό συμβούλιο του ¨Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Ορίζοντες" που ευχαρίστησε τον Σάκη Κασίδη για την πολύτιμη αρωγή του και την ηθική τόνωση προς όφελος των νέων ανθρώπων με νοητική υστέρηση και αυτισμό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR