counter

Η Φάρμα: Εκτάκτως στο νοσοκομείο παίκτρια του ριάλιτι περιπέτειας

Η Φάρμα: Εκτάκτως στο νοσοκομείο παίκτρια του ριάλιτι περιπέτειας
Η Φάρμα: Εκτάκτως στο νοσοκομείο παίκτρια του ριάλιτι περιπέτειας

Στο επεισόδιο της Τετάρτης είχαμε την ψηφοφορία για την ανάδειξη του δεύτερου μονομάχου, που θα διεκδικήσει απέναντι στον Δήμο την παραμονή του στο παιχνίδι. Παναγιώτης Ψωμιάδης και Κρίστυ έλαβαν τις περισσότερες αρνητικές ψήφους από τους συμπαίκτες τους, με την τελευταία να λαμβάνει συνολικά πέντε ψήφους και να αναδεικνύεται η δεύτερη μονομάχος. Η ίδια δήλωσε στον Σάκη Τανιμανίδη πως δεν το περίμενε, αλλά θα τα δώσει όλα για να μην αποχωρήσει.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε μεταξύ άλλων να εκτυλίσσεται εμπράκτως και το πρώτο φλερτ μέσα στο αγρόκτημα. Συγκεκριμένα, ο Κουτσαβάκης και η Χριστιάνα Σμαραγδή είναι δύο παίκτες που έχουν πολύ έρθει πολύ κοντά από την πρώτη στιγμή και η συμπάθεια μεταξύ τους είναι αμοιβαία. Μάλιστα, στο χθεσινό επεισόδιο τους είδαμε να κοιμούνται ακόμη και αγκαλιά, με τον Κουτσαβάκη να δηλώνει στη συνέχεια πως η Χριστιάνα τον βοηθά να φτάνει “σε υψηλά πνευματικά επίπεδα”.

Εχθές, παρακολουθήσαμε και τις “γυμναστικές επιδείξεις” του Παναγιώτη Ψωμιάδη στη Φάρμα, ο οποίος στα 65 του χρόνια απέδειξε πως ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι… αλλιώς! Ο “νομάρχης της καρδιάς μας” ήθελε να αποδείξει στους συμπαίκτες του πως έχει μεγάλες αντοχές και πως θα αντέξει μέσα στο παιχνίδι, κάνοντας κοιλιακούς στο πάτωμα. Η Αθανασία τον καθοδηγούσε στις ασκήσεις και εκείνος τις πραγματοποιούσε με επιτυχία, κλείνοντας στόματα.

Διαβάστε περισσότερα στο Debater.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR