counter

Η Φαίη Σκορδά "κάρφωσε" το μπότοξ της Σάσας Σταμάτη: "Με γεια το... botox"! (Videos)

Η Φαίη Σκορδά "κάρφωσε" το μπότοξ της Σάσας Σταμάτη: "Με γεια το... botox"! (Videos)
Η Φαίη Σκορδά "κάρφωσε" το μπότοξ της Σάσας Σταμάτη: "Με γεια το... botox"! (Videos)

Φαίη Σκορδά

Το μπότοξ της Σάσας Σταμάτη "κάρφωσε" στον αέρα η Φαίη Σκορδά. Το μυστικό του ανανεωμένου προσώπου της Σάσας Σταμάτη αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά μέσα από το Πρωινό το πρωί της Τρίτης 5 Νοεμβρίου!

Έκανε μπότοξ η Σάσα Σταμάτη; Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδα, πριν προχωρήσει στην αναγγελία της θεματολογίας της εκπομπής απευθύνθηκε στην Σάσα ως εξής: "Α! με γεια!". Η Σάσα Σταμάτη κατάλαβε το υπονοούμενό της και της απάντησε "Δεν ντρέπεσαι λίγο βρε;". Η Φαίη δεν πτοήθηκε και συνέχισε τις…αποκαλύψεις: "Δεν βλέπετε τις αλλαγές στο πρόσωπό της;" ενώ η Σάσα αποκρίθηκε χαμηλόφωνα  με χιούμορ: "Φίλη σου λέει μετά η παρουσιάστρια!".

Η Φαίη μετά από αυτό δήλωσε ευθαρσώς: "Με γειά το μποτοξάκι!".Οι Θέμης Γεωργαντάς και Γιώργος Λιανός δεν παρέλειψαν να "πειράξουν" και εκείνοι την Σάσα ρωτώντας την: "Έκανες μπότοξ βρε;".

Η Σάσα Σταμάτη μετά το video που προβλήθηκε για την Ζέτα Μακρυπούλια παραδέχτηκε και η ίδια το botox της, απαντώντας παράλληλα στον Γιώργο Λιάγκα που την ρώτησε αν πλήρωσε: «Μόνο στα μπουζούκια έχω άκρες και δεν πληρώνω... Έκανα μια αισθητική παρέμβαση. Καλά, πολλή ζήλια."

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα στο video που ακολουθεί: 

Λίγο μετά στον αέρα της εκπομπής η Σάσα Σταμάτη παραδέχθηκε την αισθητική της παρέμβαση!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR