counter

Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στο “Πρωινό”: “Δεν πρόλαβα να το δω, ήμουν στο νοσοκομείο…”

Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στο “Πρωινό”: “Δεν πρόλαβα να το δω, ήμουν στο νοσοκομείο…”
Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στο “Πρωινό”: “Δεν πρόλαβα να το δω, ήμουν στο νοσοκομείο…”

Η Φαίη Σκορδά απουσίαζε χθες Τρίτη 29 Μαρτίου από την εκπομπή “Το Πρωινό”.

Όπως εξήγησε ο Γιώργος Λιάγκας στην έναρξη, η παρουσιάστρια δεν κατάφερε να βρεθεί στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις εξαιτίας μιας μικρής αδιαθεσίας.

«Να πούμε ότι η Φαίη σήμερα δεν θα είναι μαζί μας, γιατί έχει μία μικρή αδιαθεσία. Όχι κάτι σημαντικό, μην ανησυχείτε. Αύριο ελπίζουμε ότι θα είναι κανονικά στις επάλξεις. Περαστικά να της ευχηθούμε» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας για τη Φαίη Σκορδά.

Σήμερα Τετάρτη 30/3 η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στο πλατό της ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1 και καλημέρισε τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της.

«Καλημέρα. Καλημέρα. Σας έλειψα χθες; Χαίρομαι, χαίρομαι» είπε η Φαίη Σκορδά και ξεκίνησε η ροή του προγράμματος.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής και της παρουσίασης ενός θέματος για τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, βλέποντας τα πλάνα με τον γνωστό ηθοποιό να αποχωρεί γρήγορα από το δικαστήριο είπε: «Συγγνώμη επειδή δεν πρόλαβα να δω, είναι τα πλάνα που έφευγε ο Φιλιππίδης; Έφευγε τρέχοντας; Δεν πρόλαβα να το δω χίλια συγγνώμη ήμουν στο νοσοκομείο όπως γνωρίζετε».

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά ευχαρίστησε όλους όσους της ευχήθηκαν “περαστικά” και ενημέρωσε πως όλα είναι καλά με την υγεία της.

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR