counter

Η Φαίη Σκορδά αποκοιμήθηκε με τη ζωγραφιά του Γιαννάκη! Δείτε την

Η Φαίη Σκορδά αποκοιμήθηκε με τη ζωγραφιά του Γιαννάκη! Δείτε την
Η Φαίη Σκορδά αποκοιμήθηκε με τη ζωγραφιά του Γιαννάκη! Δείτε την

Η φωτογραφία που ανέβασε η Φαίη Σκορδά

Είναι ξετρελαμένη με το γιο της και δεν το κρύβει! Η Φαίη Σκορδά έχει τρομερή αδυναμία στον 2,5 ετών γιο της και φροντίζει να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί του αν και οι υποχρεώσεις της είναι πολλές. Δε θέλει να λείπει στιγμή από το πλευρό του και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τον Γιώργο Λιάγκα ασυνόδευτο σε βραδινές εξόδους.

Η Φαίη Σκορδά προτιμά να χάσει μια έξοδο σε κάποιο κοσμικό γεγονός για να απολαμβάνει τις στιγμές της με τον μονάκριβο γιο της Γιαννάκη, που είναι ότι πολυτιμότερο έχει στη ζωή της.

Ο Γιάννης μεγαλώνει και κάθε του λέξη, συμπεριφορά, αθλητική δραστηριότητα γίνεται αντικείμενο θαυμασμού από μία μαμά, αφιερωμένη στο παιδί της και στην ανατροφή του. Ο μικρούλης από φέτος ξεκίνησε να πηγαίνει στον παιδικό σταθμό για να απασχολείται τις ώρες που οι δυο γονείς του είναι απορροφημένοι από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Μια ζωγραφιά ετοίμασε ο μικρός Γιαννάκης στον παιδικό σταθμό με το μικροσκοπικό δαχτυλικό του αποτύπωμα, το αγαπημένο του ζωάκι και διάφορες άλλες αυτοσχέδιες “μουτζούρες” από αυτές που ζωγραφίζουν οι μικροί μας φίλοι όταν πιάνουν τους μαρκαδόρους στα χεράκια τους.

Η Φαίη Σκορδά ανέβασε τη ζωγραφιά του για να καληνυχτίσει με αυτόν τον τρόπο τους fan της στην προσωπική σελίδα της στο twitter.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR