counter

Η Eυγενία Μανωλίδου απαντά: Γιατί θα έστελνε τον Γιώργο Λιάγκα σπίτι του;

Η Eυγενία Μανωλίδου απαντά: Γιατί θα έστελνε τον Γιώργο Λιάγκα σπίτι του;
Η Eυγενία Μανωλίδου απαντά: Γιατί θα έστελνε τον Γιώργο Λιάγκα σπίτι του;

Tease Ok!

Η παιδική διαδροµή της από τον Μπετόβεν και τον Σοπέν στον Νίκο Καρβέλα και τον Στέφανο Κορκολή, τα πρώτα ραντεβού της µε τον Άδωνι Γεωργιάδη σε αρχαιολογικούς χώρους, η επιθυµία της να κρατήσει ένα ακόµη µωρό στην αγκαλιά της και η απάντησή της στον Γιώργο Λιάγκα. Η 38χρονη µουσικός και διευθύντρια ορχήστρας μίλησε για όλα στο περιοδικό OK! που κυκλοφορεί.

Η µουσική ήταν η αφορµή για να γνωριστείτε µε τον δεύτερο σύζυγό σου, τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ναι. Η πρώτη µας συνάντηση έγινε το 2001 στο γραφείο του, όταν είχα ολοκληρώσει την ηχογράφηση ενός έργου µου µε θέµα τους Ορφικούς ύµνους, που είχα παίξει στο Μέγαρο Μουσικής της Βιένης και ενδιαφερόµουν να κυκλοφορήσει σε CD. Απευθύνθηκα λοιπόν σε εκείνον, γιατί θεωρούσα ότι το έργο µου θα έβρισκε µεγαλύτερη ανταπόκριση σε ένα βιβλιοπωλείο όπου θα πήγαινε κάποιος για να προµηθευτεί βιβλία για την αρχαία Ελλάδα, παρά σε ένα δισκοπωλείο.

Θυµάσαι το πρώτο σας ραντεβού;

Ήταν σε ένα εστιατόριο στην Κηφισιά. Αλλά, παρόλο που µου πρότεινε να βγούµε, δεν είχε περάσει από το µυαλό µου ότι θα γινόταν κάτι µεταξύ µας. Πέρασαν αρκετοί µήνες µέχρι να αποφασίσουµε να είµαστε µαζί. Εκείνη την περίοδο ήµουν τόσο αγχωµένη µε το θέµα του διαζυγίου και τόσο ψυχολογικά πιεσµένη που δεν ήµουν έτοιµη να µπω σε µία καινούρια σχέση. Αλλά ο Άδωνις µε ξεκούραζε. Με βοηθούσε να ξεφεύγω από τα προβλήµατα, να ξεχνάω τις έγνοιες µου. Χανόµασταν ώρες ατέλειωτες σε συζητήσεις για την αρχαία Ελλάδα, επισκεπτόµασταν αρχαιολογικούς χώρους, κάτι που κάνουµε ακόµα και τώρα. Πάντα επιλέγουµε για τις διακοπές µας προορισµούς που έχουν αρχαιολογικό ενδιαφέρον. 

Ευγενία Μανωλίδου

Έχετε συζητήσει το ενδεχόµενο να αποκτήσετε ένα ακόµη παιδί;

Ναι. Το έχω κουβεντιάσει και µε τα παιδιά και θα µου άρεσε πολύ να γίνω ξανά µητέρα. Μου αρέσουν τα παιδιά. Όλη η ενήλικη ζωή µου είναι γεµάτη µωρά. Τώρα που τα παιδιά µου µεγαλώνουν, έχει αρχίσει να µου λείπει το "µωρουδιακό" στοιχείο µέσα στο σπίτι. (Γελάει.) 

Πριν από µερικές µέρες, όταν ρωτήθηκες στην εκποµπή του Θέµη Γεωργαντά στο MAD «ποιον παρουσιαστή θα έστελνες στο σπίτι του για να ξεκουραστεί», απάντησες αυθόρµητα τον Γιώργο Λιάγκα, αν και µία εβδοµάδα νωρίτερα ήσουν καλεσµένη στο Πρωινό mou.

Αυτή µου η δήλωση είχε καθαρά χιουµοριστική διάθεση. Από ό,τι έµαθα αργότερα, στην εκποµπή το πήραν σοβαρά και στενοχωρήθηκαν. Προφανώς στο Πρωινό mou δεν αντιλήφθηκαν το χιούµορ µου.


Διαβάστε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί.

OK! 406 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR