counter

Η επική ανάρτηση της Άννας Χατζησοφιά για τα προληπτικά μέτρα υγιεινής: "Που είσαι μωρή Κατακουζίνα να…"

Η επική ανάρτηση της Άννας Χατζησοφιά για τα προληπτικά μέτρα υγιεινής: "Που είσαι μωρή Κατακουζίνα να…"
Η επική ανάρτηση της Άννας Χατζησοφιά για τα προληπτικά μέτρα υγιεινής: "Που είσαι μωρή Κατακουζίνα να…"

Με μία ξεκαρδιστική ανάρτησή της στο Facebook, η Άννα Χατζησοφιά, περιέγραψε με λεπτομέρειες πώς έκανε τα ψώνια της από το μανάβικο, προσπαθώντας να τηρήσει τα μέτρα υγιεινής για τον κορονοϊό.

Η επιτυχημένη σεναριογράφος που μαζί με τον Χάρη Ρώμα έχουν υπογράψει τεράστιες τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως «Μεν και Δεν», «Κωνσταντίνου και Ελένης» και «Το Καφέ της Χαράς», μνημόνευσε μάλιστα στο τέλος της ανάρτησής της, τον υστερικό με την τάξη και την καθαριότητα... Κωνσταντίνο Κατακουζηνό!

«Καραμπίνας (κατά Φατσέα) ημερολόγιο. Σήμερα, έβδομη ημέρα εγκλεισμού, τηλεφώνησα σε μανάβικο που κάνει και ντελίβερι γιατί είχα ξεμείνει από φρούτα και λαχανικά. Ετοίμασα κάρτα, απολυμαντικά μαντηλάκια δίπλα, όλα κομπλέ.Υποδέχτηκα τον νεαρό κανονικά σαν ντεσπεράντο, με γάντια και τριγωνικό μαντήλι ελλείψει μάσκας. Είχε pos εγώ πέρασα ανέπαφα την κάρτα, χτύπησα το πιν, όλα μια χαρά μέχρις ότου συνειδητοποίησα ότι δεν φορούσε μάσκα και γάντια. Έπρεπε να φοράς τουλάχιστον γάντια του είπα. Έχω και γάντια μου απάντησε. Και γιατί δεν τα φόρεσες. Αμήχανο απολογητικό χαμόγελο. Δεν του είπα τίποτε, τι να του πω, ήταν και κουκλί. Έκλεισα την πόρτα, απολύμανα την κάρτα, έβγαλα τσάντες με ψώνια στο μπαλκόνι, πέταξα γάντια, έριξα το μαντήλι της Καλάμιτυ Τζαίην για πλύσιμο, απολύμανα χέρια, πόμολα, πέρασα τα χερούλια από τις σακούλες με μαντηλάκι, θα μείνουν ένα βράδυ έξω τιμωρία και μετά αφού σαπούνισα χέρια, τους έριξα οινόπνευμα και μπήκα στο μπάνιο. Που είσαι μωρή Κατακουζίνα να δεις που σου έβαλα τα γυαλιά» έγραψε στην ανάρτησή της η Άννα Χατζησοφιά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR