counter

Η Έμιλυ Ματθαιακάκη διαψεύδει μέσω του FTHIS.GR τα δημοσιεύματα που την θέλουν ζευγάρι με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη

Η  Έμιλυ Ματθαιακάκη διαψεύδει μέσω του FTHIS.GR τα δημοσιεύματα που την θέλουν ζευγάρι με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη
Η Έμιλυ Ματθαιακάκη διαψεύδει μέσω του FTHIS.GR τα δημοσιεύματα που την θέλουν ζευγάρι με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη

Έμιλυ Ματθαιακάκη

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Η όμορφη χορεύτρια και νικήτρια του δεύτερου "Dancing With The Stars", Έμιλυ Ματθαιακάκη είναι μια γυναίκα χαμηλών τόνων, που πάντα μας απασχολούσε με τις εντυπωσιακά άρτιες φιγούρες της επί σκηνής! Ως παρτενέρ του Αργύρη Αγγέλου του χάρισε τη νίκη στο λαμπερό show και έγινε ευρέως γνωστή, αφού αποτελεί μία από τις πιο όμορφες και καλλίγραμμες χορεύτριες.

Δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η μελαχρινή Έμιλυ έχει κλέψει την καρδιά του Έλληνα ποδοσφαιριστή, Γιούρκα Σεϊταρίδη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου οι δυο τους εθεάθησαν σε club του Κολωνακίου, γεγονός που ξεκίνησε τις φήμες για ένα νέο ειδύλλιο.

Η Έμιλυ Ματθαιακάκη θέλησε μέσω του FTHIS.GR να ξεκαθαρίσει τι πραγματικά συμβαίνει στην προσωπική της ζωή. Η όμορφη Έμιλυ διέψευσε κατηγορηματικά το φημολογούμενο ειδύλλιο:

"Αν ερωτηθώ θα απαντήσω. Αν ίσχυε δεν θα είχα πρόβλημα να σας το επιβεβαιώσω. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι πέρα για πέρα αναληθές. Όντως βρέθηκα στο Κολωνάκι με δική μου παρέα και απλά χαιρέτησα διάφορα άτομα που βρισκόταν επίσης στο μαγαζί. Δεν υπήρχε καμία διαχυτικότητα, γιατί ήταν η πρώτη φορά που τον έβλεπα. Δεν γνωριζόμασταν και δεν είχαμε συναντηθεί ποτέ στο παρελθόν. Τον τελευταίο χρόνο βρίσκομαι στη διαδικασία διαζυγίου και είμαι συγκεντρωμένη μονάχα στη δουλειά μου. Ξέρετε ότι ένα διαζύγιο χρειάζεται χρόνο και είναι μια δύσκολη διαδικασία για κάθε γυναίκα".

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR