counter

H Έλλη Κοκκίνου εύχεται "Καλή Χρονιά" χωρίς μακιγιάζ!

H Έλλη Κοκκίνου εύχεται "Καλή Χρονιά" χωρίς μακιγιάζ!
H Έλλη Κοκκίνου εύχεται "Καλή Χρονιά" χωρίς μακιγιάζ!

Έλλη Κοκκίνου

Xωρίς ίχνος μακιγιάζ, με ένα αγιοβασιλιάτικο σκουφί και ένα πλατύ χαμόγελο πόζαρε στον φωτογραφικό της φακό ευχόμενη "Καλή χρονιά" στους διαδικτυακούς της φίλους! Ο λόγος για την Έλλη Κοκκίνου που ανήμερα της Πρωτοχρονιάς έβγαλε μια εορταστική selfie φωτογραφία και την ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram δίνοντας ευχές στους followers της! Η Έλλη Κοκκίνου θέλησε να υποδεχθεί τη νέα χρόνια, -όπως δείχνει από την φωτογραφία που ανήρτησε- με θετική ενέργεια, αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό, περνώντας ταυτόχρονα το μήνυμα ότι δεν είναι αυτό καθ’αυτό το make up που κάνει το γυναικείο πρόσωπο να λάμπει. Τουναντίον, αυτό που δίνει την αληθινή φρεσκάδα είναι το χαμόγελο!

Η Έλλη Κοκκίνου χάρηκε τις φετινές γιορτές μαζί με τον γιο της Αλέξανδρο και τον σύντροφό της, Γιώργο Μπόγρη και η φωτογραφία που ανήρτησε είναι δείγμα της χαλάρωσης και της ευχαρίστησης που ένιωσε κοντά τους. Αν και ο φετινός χειμώνας, ως προς τα επαγγελματικά της δεν της φέρθηκε πολύ γενναιόδωρα, αφού το μουσικό σχήμα στο οποίο συμμετείχε με τον Σταμάτη Γονίδη και την Στέλλα Καλλή είχε πρόωρο τέλος, εκεί δείχνει να μην πτοείται.

"Καλή Χρονιά σε όλους! ΗΟ!ΗΟ!ΗΟ!" έγραψε χαρακτηριστικά ως λεζάντα στην γιορτινή φωτογραφία της αποσπώντας δεκάδες σχόλια από τους θαυμαστές και τους φίλους της!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR