counter

Η Έλλη Κοκκίνου αποκάλυψε την ηλικία της: "Δεν θέλω γάμο, ούτε άλλο παιδί" (Video)

Η Έλλη Κοκκίνου αποκάλυψε την ηλικία της: "Δεν θέλω γάμο, ούτε άλλο παιδί" (Video)
Η Έλλη Κοκκίνου αποκάλυψε την ηλικία της: "Δεν θέλω γάμο, ούτε άλλο παιδί" (Video)

Έλλη Κοκκίνου

Kαλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκόρδα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου η Έλλη Κοκκίνου και μεταξύ των θεμάτων συζήτησής της με τους παρουσιαστές του Πρωινού, ήταν η επαγγελματική της πορεία, η σχέση της με τον μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη, καθώς και η ζωή της με τον μικρό της γιο, Αλέξανδρο.

Η Έλλη Κοκκίνου μετρά 3 χρόνια σχέσης με τον αγαπημένο της και, όπως παραδέχτηκε, δεν περίμενε ότι θα διαρκούσε τόσο η σχέση τους. Είναι ένας άνθρωπος που της εμπνέει πολύ όμορφα συναισθήματα και όπως δήλωσε "έχει εξαφανίσει πολλές από τις ανασφάλειές της".

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά δεν θα ξεκινούσε ποτέ καμία σχέση της τυχαία, και όλα τα επεξεργάζεται και τα φιλτράρει μέσα της πολύ. Στην ερώτηση των παρουσιαστών αν θα ξαναπαντρευόταν, ήταν αρνητική δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι θα δεν θα έβλεπε πιθανό να ξαναπαντρευόταν "αλλά ποτέ μην λες ποτέ!", ενώ για το αν θα έκανε δεύτερο παιδί απάντησε ότι "δεν έχει κουράγιο πια για να αφοσιωθεί από την αρχή στο μεγάλωμα ενός δεύτερου παιδιού". Ο γιος της Αλέξανδρος είναι η βάση των εσωτερικών της ισορροπιών και με τον σύντροφό της Γιώργο διατηρεί φιλική σχέση, όπως εξομολογήθηκε.

Τέλος, η Έλλη Κοκκίνου αποκάλυψε την ηλικία της! Μετρά 43 χρόνια ζωής και δεν δίστασε να το μοιραστεί με τους παρουσιαστές και τους τηλεθεατές.

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξής της στο video που ακολουθεί:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR