counter

Η Έλλη Αγγελιδάκη καβάλησε το μηχανάκι και βγήκε βόλτα στη Γλυφάδα με το γιο της!

Η Έλλη Αγγελιδάκη καβάλησε το μηχανάκι και βγήκε βόλτα στη Γλυφάδα με το γιο της!
Η Έλλη Αγγελιδάκη καβάλησε το μηχανάκι και βγήκε βόλτα στη Γλυφάδα με το γιο της!

Τέτοια μέρα δε θα μπορούσε να πάει χαμένη για την Έλλη Αγγελιδάκη που προτίμησε να πάρει τον γιο της Άλκη και να πάνε βόλτα οι δυο τους στο κέντρο της Γλυφάδας.

Η σέξι γυμνάστρια και μαμά διαφέρει από τις άλλες. Οι περισσότερες celebrities προτιμούν να οδηγούν αυτοκίνητο και κυρίως τζιπ για να είναι άνετες. Η Έλλη Αγγελιδάκη είναι δυναμική και λατρεύει τις μηχανές και συγκεκριμένα το αγαπημένο της σκούτερ με το οποίο μετακινείται και πάει παντού.

Ντυμένη με casual ρούχα, κολάν, T-shirt και τζιν μπουφάν η εκρηκτική γυμνάστρια καβάλησε το σκούτερ της, πήρε και το μονάκριβο γιο της, Άλκη, για παρέα και βγήκαν βόλτα. Οι δυο τους έχουν άψογη σχέση και αν παρατηρήσετε καλά ο γιος της έχει πάρει και πολλά από τα χαρακτηριστικά της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πει σε συνεντεύξεις της ότι βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό τους άντρα της Γιάννη με τον οποίο είναι παντρεμένη δώδεκα χρόνια. Ο σύζυγος της είναι το άλλο της μισό και αποτελεί σημαντικό στήριγμα για εκείνη. 

Τα μάτια, η μύτη και το χαμόγελο του γιου της θυμίζουν πολύ το πρόσωπο της μητέρας του, η οποία γεμάτη περηφάνια “όργωνε” τους δρόμους της Γλυφάδας έχοντας τον πιο ωραίο συνοδό μαζί της. Αυτό που δε μπορεί να μείνει ασχολίαστο είναι το γεγονός ότι η διάσημη μαμά δεν έχει τηρήσει τους κανόνες ασφαλείας και δεν έχει φορέσει κράνος ούτε η ίδια αλλά ούτε και ο γιο της, αλλά επειδή ξέρουμε πόση σημασία δίνει η Έλλη στην ασφάλεια θεωρούμε ότι ήταν συμπτωματικό.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR