counter

Η Ελεονώρα Αντωνιάδου αποκαλύπει πώς φιλάει ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

Η Ελεονώρα Αντωνιάδου αποκαλύπει πώς φιλάει ο Γιώργος Αγγελόπουλος!
Η Ελεονώρα Αντωνιάδου αποκαλύπει πώς φιλάει ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Ελεονώρα Αντωνιάδου στο περιοδικό Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη.

Η ηθοποιός συζητιέται ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, τόσο για τον ρόλο της στο Τατουάζ, όσο και για το φιλί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο που έγινε… viral!

Μετά την προβολή της ερωτικής σκηνής, η ίδια δέχτηκε δεκάδες μηνύματα στα social media. «Στην αρχή γελάσαμε πολύ γιατί ήταν το πρώτο του τηλεοπτικό φιλί. Οπότε, επειδή δεν είχε σχετική εμπειρία ρωτούσε πώς ακριβώς γίνεται όλο αυτό στην τηλεόραση για να είναι ενημερωμένος.

Ο Γιώργος έχει αυτό το καλό. Όταν δεν ξέρει κάτι, ρωτάει. Περπατήσαμε, λοιπόν, εκεί στις πέτρες, τα πόδια μας πονούσαν, ο Αντρέας μας έδινε οδηγίες και το φιλί βγήκε αβίαστα. Ο Γιώργος, πάντως, είναι πάρα πολύ προστατευτικός σαν άνθρωπος και πρόσεχε να μη ρίξει το βάρος του πάνω μου, γι’ αυτό και στήριζε όλο του το σώμα στον αέρα με τα χέρια του. Όσο για την ερώτηση “πώς φιλάει ο Ντάνος” πραγματικά δεν ξέρω τι να απαντήσω. Σαν άνθρωπος φιλάει» είπε.

Όσο για τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Ντάνο, η Ελεονώρα Αντωνιάδου δήλωσε: «Δεν ξέρω πώς ξεκινούν όλες αυτές η φήμες. Ας πούμε, στο Instagram φτιάχνουν λογαριασμούς που μία υποστηρίζουν ότι ο Ντάνος τα έχει με την Κατερίνα Γερονικολού, μία ότι τα έχει με εμένα. Το σίγουρο είναι ότι αυτές οι ιστορίες δεν ισχύουν».

Είναι όμως ο Ντάνος παρ’ όλα αυτά ένας άντρας που θα μπορούσε να γοητεύσει την Ελεονώρα; «Για να είμαι ειλικρινής, επειδή δεν είμαι πολύ του γυμναστηρίου με τρομάζει ένα τόσο γραμμωμένο σώμα. Είναι όμως γεγονός ότι ο Ντάνος είναι ένας γοητευτικός άντρας και έχει ένα θεϊκό σώμα. Γούστα είναι αυτά».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR