counter

Η Ελένη Χατζίδου στο καμαρίνι πριν βγει στην πίστα! Δείτε τί φόρεσε στην πρεμιέρα της στο Posidonio

Η Ελένη Χατζίδου στο καμαρίνι πριν βγει στην πίστα! Δείτε τί φόρεσε στην πρεμιέρα της στο Posidonio
Η Ελένη Χατζίδου στο καμαρίνι πριν βγει στην πίστα! Δείτε τί φόρεσε στην πρεμιέρα της στο Posidonio

Από τη μια πίστα στην άλλη θα τρέχει από δω και πέρα η Ελένη Χατζίδου η οποία από την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου εμφανίζεται ξανά στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Posidonio. Η Μαριάντα Πιερίδη σταμάτησε τις εμφανίσεις της  στο νυχτερινό κέντρο για τους δικούς της λόγους οπότε ο επιχειρηματίας του μαγαζιού έπρεπε να βρει αντικαταστάτρια για να πλαισιώσει τον leader του σχήματος, Κωνσταντίνο Αργυρό.

Οι υποχρεώσεις της νεαρής τραγουδίστριας αυξάνονται κι άλλο. Το σπίτι της δεν την βλέπει πλέον αφού το χρησιμοποιεί μόνο για έναν ύπνο. Ενώ το αυτοκίνητο της έχει γίνει η νέα της γκαρνταρόμπα. Η Ελένη Χατζίδου μετά την πίστα του DWt4 θα τρέχει να ανέβει στην πίστα του νυχτερινού μαγαζιού που εμφανίζεται. Και ο χορός θα διαδέχεται το τραγούδι!

Το ξεκίνημα της νεαρής τραγουδίστριας ήταν δυνατό. Εντυπωσιακή, ανανεωμένη και σε πολύ καλή φόρμα έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο με το καλογυμνασμένο κορμί της όσο και με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Ένα από τα ρούχα με το οποίο εμφανίζεται στο Posidonio ανήκει στη συλλογή ρούχων της συνυποψήφιας της, Γωγώς Μαστροκώστα. Οι δυο διαγωνιζόμενες έχουν έρθει αρκετά κοντά με αφορμή την πολύωρη συναναστροφή τους στο σόου χορού και η Ελένη Χατζίδου με χαρά επέλεξε στις εμφανίσεις της να στηρίξει την καλή της πλέον φίλη.

Το μαύρο μακρύ φόρεμα με τις διαφάνειες φέρει υπογραφή “Gogo by stalo” και είναι αποκλειστικά κομμάτι της συλλογηής ρούχων της εκρηκτικής Γωγώς Μαστροκώστα. Η δεύτερη εμφάνισή της τραγουδίστριας είναι εξίσου εντυπωσιακή με ρούχα του Λουκά Αλιφραγκή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR