counter

H Ελένη Χατζίδου μιλά στο FTHIS.GR για τον σύντροφό της που είναι οδηγός ΤΑΞΙ (Φωτογραφίες)

H Ελένη Χατζίδου μιλά στο FTHIS.GR για τον σύντροφό της που είναι οδηγός ΤΑΞΙ (Φωτογραφίες)
H Ελένη Χατζίδου μιλά στο FTHIS.GR για τον σύντροφό της που είναι οδηγός ΤΑΞΙ (Φωτογραφίες)

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Η Ελένη Χατζίδου μπορεί να καμαρώνει γιατί έχει καταφέρει να θεμελιώσει ένα πολύ δυναμικό επαγγελματικό ξεκίνημα και παράλληλα να έχει μια πολύ όμορφη σχέση στην προσωπική της ζωή. Μετά την αποχώρηση της Ελένης από το Dancing with the Stars, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι "Άποψή μου", διά χειρός Φοίβου, ενώ εμφανίζεται στο Posidonio, στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Γιώργος

Η Ελένη Χατζίδου είναι ερωτευμένη με έναν άνθρωπο που την έχει στηρίξει από τα πρώτα της βήματα στην δισκογραφία μιας και είναι μαζί τρία χρόνια. Ο άντρας που υπάρχει στην ζωή της Ελένης Χατζίδου ακούει στο όνομα Γιώργος, είναι 32 ετών, Λέων στο ζώδιο και είναι ιδιοκτήτης ταξί. "Γνωριστήκαμε πριν από τρία χρόνια, όταν είχα πάει για συναυλίες στην Αμερική", λέει η Ελένη Χατζίδου στο FTHIS.GR. "Ο Γιώργος είναι πρώτος ξάδελφος του Θάνου Πετρέλη κι εκείνη την περίοδο ο Θάνος τον είχε μαζί του σε επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Εγώ ήμουν χωρισμένη και πληγωμένη από την σχέση μου και ο Γιώργος με έκανε να ερωτευτώ ξανά και να χαμογελάσω! Με είχε βοηθήσει πολύ τότε. Δεν είμαι από την Αθήνα και ο Γιώργος είναι η οικογένειά μου".

"Όλα πάνε καλά στην σχέση μας και δεν έχω καταλάβει πως πέρασαν τρία χρόνια από την πρώτη μας γνωριμία", εξηγεί η Ελένη Χατζίδου. "Δεν έχουμε σκεφτεί να μείνουμε μαζί ακόμα. Μένει ο καθένας σπίτι του. Εγώ νοικιάζω ένα διαμέρισμα στην Γλυφάδα γιατί με βολεύει για τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Νομίζω πως ο Γιώργος θα γίνει πολύ καλός πατέρας, αγαπάει τα παιδιά. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και ξέρω πως θέλει το καλό μου".

Η ζήλεια στην σχέση της Ελένης Χατζίδου με τον Γιώργο

Όσο για τα βλέμματα των αντρών όταν η Ελένη Χατζίδου ανεβαίνει στην πίστα του Posidonio; "Ο Γιώργος ξέρει την δουλειά μου και την σέβεται. Δεν έρχεται συχνά να με δει στο μαγαζί γιατί εγώ αγχώνομαι και το ξέρει. Δεν ζηλεύει γιατί κι εγώ δεν του δίνω δικαίωμα. Ξέρει με τι έχει να κάνει", λέει η Ελένη Χατζίδου για την σχέση της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR