counter

Η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε φωτογραφία άβαφη με σπυριά λίγο πριν μεταμορφωθεί για τις ανάγκες φωτογράφισης

Η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε φωτογραφία άβαφη με σπυριά λίγο πριν μεταμορφωθεί για τις ανάγκες φωτογράφισης
Η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε φωτογραφία άβαφη με σπυριά λίγο πριν μεταμορφωθεί για τις ανάγκες φωτογράφισης

Λίγο πριν μεταμορφωθεί σε αιθέρια ύπαρξη και βάλει τα εντυπωσιακά φορέματα για τη φωτογράφιση ανήρτησε μια φωτογραφία της κατά την οποία είναι άβαφη και γεμάτη σπυριά στο μέτωπο. Ο λόγος για την Ελένη Χατζίδου που ξύπνησε με κέφια παρόλο που πέταξε σπυριά λίγες ώρες πριν φωτογραφηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Η Ελένη Χατζίδου είναι ένα κορίτσι που εισήλθε στη showbiz δυναμικά και που έχει εντυπωσιάσει τόσο με το χαμηλό προφίλ της όσο και με την εμφάνιση της. Η ίδια απολαμβάνει κάθε στιγμή της δουλειάς της αλλά και της καθημερινότητας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όσοι την έχετε δει πάνω στην πίστα θα ξέρετε ότι πρόκειται για ένα λαμπερό κορίτσι που μεταμορφώνεται σε εκθαμβωτική παρουσία και δίνει την ψυχή στο τραγούδι που αγαπάει πολύ.

Μακριά από τα φώτα και τους προβολείς η Ελένη Χατζίδου είναι ένα απλό κορίτσι που αφήνει στην άκρη τα πινέλα, τις χτένες, τα ψηλοτάκουνα και τα sexy outfit και προτιμάει να είναι άβαφη και ντυμένη με casual ή αθλητικό look. Δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που παίρνει το ποδήλατο της και οργώνει τη Γλυφάδα ακούγοντας την αγαπημένη της μουσική.

Η ανάρτηση φωτογραφιών στο instagram

Είναι πολύ συχνή χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητας της με τους θαυμαστές της. Είναι ακομπλεξάριστη και ανήκει στη κατηγορία των επώνυμων γυναικών που δε διστάζουν να δημοσιεύσουν φωτογραφίες χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Μια τέτοια στιγμή της δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram και δε δίστασε να αυτοσαρκαστεί.

Η selfie φωτογραφία με τα σπυριά στο μέτωπο

Η Ελένη Χατζίδου έβγαλε μια selfie φωτογραφία που είναι άβαφη και με σπυριά και χωρίς κανένα ενδοιασμό την ανήρτησε και μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά και με χιουμοριστική διάθεση: “Καλημέρα από την πανέμορφη Θεσσαλονίκη! Σε λίγο ξεκινάει μια ξεχωριστή φωτογράφιση! Είπα να μη βάλω φίλτρο και να δείτε τα τέλεια σπυράκια που έβγαλα στο μέτωπο! Χαχα…”

Η μεταμόρφωση της Ελένης Χατζίδου για τη φωτογράφιση

Λίγες ώρες μετά η άβαφη Ελένη Χατζίδου μεταμορφώθηκε σε sexy λαμπερή παρουσία χωρίς σπυριά και ίχνος ατέλειας ντυμένη με ρούχα που άφηναν ακάλυπτα τα καλλίγραμμα γυμνασμένα πόδια της.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε την Ελένη Χατζίδου πριν τη φωτογράφιση όπου είναι άβαφη με σπυριά στο μέτωπο και μετά τη μεταμόρφωση αφού πλέον έχει αφεθεί στα μαγικά χέρια του μακιγιέρ της. Κατάφερε τελικά με τη βοήθεια των πινέλων και του make up να καλύψει τα σπυριά που πέταξε στο μέτωπο; 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR