counter

Η Ελένη Τσολάκη κάνει τον απολογισμό της: "Ήταν μία δύσκολη χρονιά"

Η Ελένη Τσολάκη κάνει τον απολογισμό της: "Ήταν μία δύσκολη χρονιά"
Η Ελένη Τσολάκη κάνει τον απολογισμό της: "Ήταν μία δύσκολη χρονιά"

Μπορεί καθημερινά να ξεσηκώνει τους τηλεθεατές του Alpha, με τους χορούς της και την ζωντάνια της, ωστόσο η ίδια περνά κατά καιρούς δύσκολα στη ζωή της και δεν φοβάται να μας το εκμυστηρευτεί. Ο λόγος για την Ελένη Τσολάκη. Μιλώντας στο περιοδικό People, η συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή μιλά για τους λόγους που το 2016 ήταν μία δύσκολη χρονιά για την ίδια.

Τι έδειξε ο απολογισμός για τη χρονιά που έφυγε;

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους μας, σε όλα τα επίπεδα. Αισθάνομαι καλά και μόνο που έχω τη δουλειά μου. Και επειδή περάσαμε όλο αυτό με τις τηλεοπτικές άδειες, αισθάνομαι τυχερή που μπορώ να βιοπορίζομαι από αυτό που αγαπώ.  Δυστυχώς, δεν ζούμε σε εποχές που μπορεί κανείς να κάνει μεγάλα όνειρα. Από την άλλη, δεν μπορώ να σταματήσω να ονειρεύομαι. Απλά προσπαθώ να συμβαδίσω με την εποχή.

Τι περιμένεις από το 2017;

Η χρονιά έχει ξεκινήσει όμορφα, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική μου ζωή. Θέλω να πιστεύω πως θα είναι καλύτερο από το 2016, ακόμη και αν χρειάζεται περισσότερος αγώνας για να καταφέρουμε ορισμένα πράγματα. Τοποθετώ τον πήχη πάντοτε ψηλά. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μπορεί να κάνει κάτι χωρίς κίνητρο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR