counter

Η Ελένη Τσολάκη για τον Βασίλη Καρρά: "Δίνει τον δικό του αγώνα, θα βγει νικητής"

Η Ελένη Τσολάκη για τον Βασίλη Καρρά: "Δίνει τον δικό του αγώνα, θα βγει νικητής"
Η Ελένη Τσολάκη για τον Βασίλη Καρρά: "Δίνει τον δικό του αγώνα, θα βγει νικητής"

Το δικό της σχόλιο στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σχετικά με την υγεία του Βασίλη Καρρά έκανε το πρωινό της Τρίτης 10/10 η Ελένη Τσολάκη, η οποία και αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον δημοφιλή τραγουδιστή και τη μάχη που δίνει τελευταία ο ίδιος για τη ζωή του.

Όσα είπε η Ελένη Τσολάκη για την υγεία του Βασίλη Καρρά

«Θέλουμε να στείλουμε ένα μεγάλο φιλί και όλη μας την αγάπη στον Βασίλη Καρρά, σε αυτόν τον μοναδικό ερμηνευτή, τον υπέροχο άνθρωπο, την καταπληκτική ψυχή. Όποιος τον έχει γνωρίσει έχει να πει μεγάλες ιστορίες», ανέφερε αρχικά η Ελένη Τσολάκη στον αέρα του «Πρωινό ΣουΣου».

«Όσα χρόνια και να πέρασαν, ο Βασίλης Καρράς παρέμεινε ένας δοτικός, γλυκύτατος άνθρωπος. Εγώ τυγχάνει να τον ξέρω αρκετά χρόνια από τη Θεσσαλονίκη και έχουμε μιλήσει πολλές φορές. Θα σε συμβουλεύσει, θα σε αγκαλιάσει, με το που δει πάθος στα μάτια ενός ανθρώπου είναι εκεί για να τον βοηθήσει», τόνισε η ίδια και συνέχισε λέγοντας: 

Διαβάστε επίσης: Νίκος Κουρκούλης: "Μόνο στις προσευχές μου μιλάω για τον Βασίλη Καρρά"

 

«Τις τελευταίες ημέρες έχουμε ακούσει πάρα πολλά για την υγεία του. Η αλήθεια είναι ότι ο Βασίλης Καρράς δίνει τον δικό του αγώνα, τη δική του μάχη με συμμάχους όλους εμάς, όλη την Ελλάδα που τον αγαπάει πιστά».

«Θα βγει νικητής ο Βασίλης Καρράς. Είναι ανήθικο, το θεωρώ τραγικό να μεταδίδονται ψευδείς ειδήσεις. Δεν δείχνει σεβασμό, δεν παίζεις με την υγεία κανενός και με ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα», κατέληξε η Ελένη Τσολάκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR