counter

Η Ελένη Μενεγάκη σκέφτεται να εγκαταλείψει την ΑΘήνα! Δείτε την άβαφη στα Άχλα

Η Ελένη Μενεγάκη σκέφτεται να εγκαταλείψει την ΑΘήνα! Δείτε την άβαφη στα Άχλα
Η Ελένη Μενεγάκη σκέφτεται να εγκαταλείψει την ΑΘήνα! Δείτε την άβαφη στα Άχλα

Από την Μαίρη Παλιαλέξη

Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο πέρασε η Ελένη Μενεγάκη στα Άχλα που αγαπά.

Η παρουσιάστρια πριν λίγες ημέρες φιλοξενώντας στην εκπομπή της ένα ζευγάρι που εγκατέλειψε την πρωτεύουσα για την επαρχία είπε χαρακτηριστικά: "Κάνατε αυτό που όλοι θέλουμε και όλοι σκεφτόμαστε αλλά δεν το αποφασίζουμε. Αλλά κάποια στιγμή θα γίνει". Καθόλη τη διάρκεια της συνέντευξης με το νεαρό ζευγάρι η Ελένη ήταν εντυπωσιασμένη για τη στροφή στην αγροτική ζωή και κυρίως για τον τρόπο που πήραν την απόφαση.

Δεν είναι άλλωστε μυστικό πως η παρουσιάστρια αγαπάει πολύ τη φύση. Πρώτη της μέριμνα όταν έχτισε το σπίτι της στα Μελίσσια, δεν ήταν να έχει πισίνα, μεγάλους κήπους και πολυτέλειες, αλλά να έχει έναν κήπο για να παίζουν τα παιδιά της στον οποίο θα μπορεί να φτιάξει το μποστάνι της όπως και έκανε, φυτεύοντας πρώτα από όλα τις αγαπημένες της καυτερές πιπεριές.

Το πάθος που εκδηλώνει για τη ζωή στη φύση κάθε φορά που βρίσκεται στα Άχλα, τα λουλούδια, κάθε νέο σπόρο μυρωδικών ή λαχανικών που φυτεύει και τον βλέπει να μεγαλώνει είναι μέρος της ζωής της. Αυτό θέλει να κάνει, γι αυτό και έχει δεθεί τόσο πολύ με τον τόπο του συντρόφου της, που αποπνέει ηρεμία και ομορφιά και έχει επενδύσει προσωπικό κόπο και χρόνο στην Άνδρο.

Πάντως μην εκπλαγείτε αν όπως ξαφνικά ανακοινώθηκε η αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1, το διαζύγιό της με τον Γιάννη Λάτσιο, η σχέση της με τον Μάκη Παντζόπουλο, ανακοινώσει μια μέρα πως εγκαταλείπει την τηλεόραση και τα φώτα και αποσύρεται σε κάποιο νησί και αν αυτό είναι τα Άχλα ο χρόνος θα δείξει. 

Όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της γίνονται φαινομενικά, ξαφνικά για τους έξω, αλλά για όσους τη γνωρίζουν καλά, είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης για την ίδια και το να φύγει από την Αθήνα τουλάχιστον για τώρα που τα παιδιά της είναι μικρά και αποτελούν την προτεραιότητά της, φαντάζει μακρινό. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR