counter

"Η Ελένη Μενεγάκη σε κράταγε σε μια απόσταση, γελούσα μαζί της αλλά μέχρι εκεί"

"Η Ελένη Μενεγάκη σε κράταγε σε μια απόσταση, γελούσα μαζί της αλλά μέχρι εκεί"
"Η Ελένη Μενεγάκη σε κράταγε σε μια απόσταση, γελούσα μαζί της αλλά μέχρι εκεί"

Για τη ζωή του στη Ζάκυνθο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μίλησε ο Άγγελος Πυριόχος στην Φαίη Σκορδά και το Fay's Time. Ο ίδιος, πριν από αρκετά χρόνια αποφάσισε να αποσυρθεί στο σπίτι του στο νησί και έκτοτε, μένει μόνιμα εκεί.

"Ήταν δύσκολη και συγχρόνως εύκολη η απόφαση να μετακομίσω μόνιμα στη Ζάκυνθο, μεγάλωσαν οι γονείς μου και γι’ αυτό έφυγα. Δεν ήταν η καριέρα το ζητούμενο, ήταν η δουλειά μου, να ζήσω και να βγάλω λεφτά. Έχω περάσει πολύ φτωχά χρόνια και είχα μονίμως μια αγωνία αν θα έχω να φάω.

Όταν πήγα στη Ζάκυνθο ο κόσμος μού έκανε τη ζωή δύσκολη, με κοιτούσαν καχύποπτα, ενώ όταν πήγαινα για διακοπές ήμουν το καλό παιδί που διαφημίζει το νησί. Δεν σκέφτηκα ποτέ να γυρίσω στην Αθήνα. Όσο θα έχω τη μάνα μου, μου απαγορεύω να σκεφτώ ότι θα φύγω από το νησί. Μακάρι να “φύγω” πρώτος εγώ και μετά εκείνη," είπε ο Άγγελος Πυριόχος και συνέχισε λέγοντας:

"Δεν βλέπω κάτι στην τηλεόραση για να μου λείψει, όλα τα έχουμε κάνει, είναι τα ίδια και τα ίδια. Δεν ζω από τα λεφτά που έβγαλα από την τηλεόραση. Αγόρασα ένα κτήμα κι έφτιαξα ένα σπίτι, τον δεύτερο χρόνο δεν είχα μία. Ο έρωτας δεν παίζει κανένα ρόλο στη ζωή μου πια, πέρασα καλά, αλλά δεν φέρθηκα καλά, υπήρξα άπιστος, αλλά μου άρεσε". 

Στη συνέχεια, μίλησε για τις συνεργασίες του στη τηλεόραση και είπε ότι με την Φαίη Σκορδά έχει φιλικές σχέσεις, ενώ με την Ελένη Μενεγάκη όχι. "Με την Ελένη γελούσα πολύ, μέχρι εκεί, δεν είχαμε φιλικές σχέσεις, σε κράταγε σε μια απόσταση", ανέφερε.

Διαβάστε επίσης: "Έφαγα πόρτα με την Μενεγάκη σε club. Ήταν ντυμένη θεά και εγώ κουστουμαρισμένος"

Για την Ρούλα Κορομηλά, αποκάλυψε: "Ήταν δύσκολος άνθρωπος, ήμουν δύσκολος και εγώ, είχαμε ένταση, τώρα τη σκέπτομαι με πολλή αγάπη και επειδή ήξερα τι έχει περάσει, πρέπει να είσαι πολύ δυνατός άνθρωπος, για να τα περάσεις και να ξαναγεννηθείς.

Τέλος, αναφορικά με την Ζήνα Κουτσελίνη και την συνεργασία τους παλαιότερα, είπε: "Η Ζήνα ήταν φράου και εκεί που σε χτυπούσε με το μαστίγιο, σε έπαιρνε μια αγκαλίτσα".

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Photo Credits: Instagram @elenimenegaki

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR