counter

Η Ελένη Μενεγάκη ντύθηκε βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης!

Η Ελένη Μενεγάκη ντύθηκε βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης!
Η Ελένη Μενεγάκη ντύθηκε βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης!

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε μεγαλειώδη εμφάνιση στην εκπομπή της το μεσημέρι της Τρίτης 17 Δεκεμβρίου, επιλέγοντας σύνολο από την συλλογή ρούχων της Υβόννης Μπόσνιακ.

Η Ελένη Μενεγάκη, επέλεξε μαύρο σύνολο. Δεν ήταν που το ρούχο ήταν δαντελένιο. Δεν ήταν που ήταν και σιθρού. Δεν ήταν που το τοπ διαφάνιζε και άφηνε ακάλυπτη την κοιλιά. Δεν ήταν που φόρεσε μαύρο, ένα χρώμα που δεν αγαπά καθόλου αφού λατρεύει τα μπλε ηλεκτρίκ και τα ροζ - φούξια. Δεν ήταν καν το ότι η φούστα στο τελείωμα είχε ουρά. Ναι καλά βλέπετε ούρα. Αλλά ήταν όλα αυτά μαζί κάνοντας εμφάνιση υπερπαραγωγή. 

Όπως είχε υποσχεθεί στην Υβόννη Μπόσνιακ, θα φορούσε στην εκπομπή της άλλη μία δημιουργία της από την νέα της συλλογή. Έτσι, εμφανίστηκε φορώντας φόρεμα με ουρά. Με λίγα λόγια, η Ελένη Μενεγάκη, έκανε εμφάνιση βασίλισσας της μεσημεριανής ζώνης, χαρακτηρισμό που της έχουν προσδώσει ουκ ολίγες φορές.

Η απώλεια βάρους της Ελένης Μενεγάκη φαίνεται πως την έχει απελευθερώσει ως προς τις στυλιστικές της επιλογές τόσο στην εκπομπή της, όσο κι εκτός.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR