counter

Η Ελένη Γερασιμίδου για τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο: “Δεν τον γνωρίζω τον κύριο, οι απόψεις του είναι πολύ πασέ”

Η Ελένη Γερασιμίδου για τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο: “Δεν τον γνωρίζω τον κύριο, οι απόψεις του είναι πολύ πασέ”
Η Ελένη Γερασιμίδου για τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο: “Δεν τον γνωρίζω τον κύριο, οι απόψεις του είναι πολύ πασέ”

Την Ελένη Γερασιμίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» η οποία μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο σάλο που έχει προκληθεί με τη Νατάσσα Μποφίλιου.

Να θυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια βρέθηκε στο Λονδίνο και πόζαρε στο Instagram με ρούχα γνωστής εταιρείας προκαλώντας ντόρο από σχόλια που αποδοκίμασαν την επιλογή της αυτή.

Όσα είπε η Ελένη Γερασιμίδου για τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο

«Από τι ξέρω τα ρούχα είναι της αδερφής της. Βρισκόμαστε σε μια εποχή που πρέπει να δικαιολογούμε το καθετί, χωρίς λόγο. Επίσης αυτή η άποψη που κυκλοφορεί είναι τόσο ντεμοντέ, Την ξέρω ως καλλιτέχνιδα τη Νατάσσα Μποφίλιου, δεν έχουμε γνωριστεί, την έχω ακούσει να τραγουδάει, νομίζω ότι κερδίζει, ότι κερδίζει με τη δουλειά της σε δύσκολες εποχές. Είναι ελεύθερη να χρησιμοποιεί τα χρήματά της όπως θέλει», είπε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου.

Σχετικά με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και όσα είπε για τη Νατάσσα Μποφίλιου, η Ελένη Γερασιμίδου σχολίασε: «Τον κύριο δεν τον γνωρίζω, δεν έτυχε δηλαδή δεν είναι ότι θέλω να πω ότι δεν είναι κάτι, σπουδαίος πρέπει να είναι και έχει και σπουδαίες απόψεις αλλά είναι πολύ πασέ».

Δείτε επίσης - Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Ένταση on air για τη Νατάσσα Μποφίλιου - "Αγαπάω τις γυναίκες κι ας είμαι ομοφυλόφιλος"

«Τι θα έπρεπε να φοράει δηλαδή μία καλλιτέχνης; Εγώ που είμαι 73 ετών όταν είναι να εμφανιστώ κάπου προσπαθώ να είμαι καλοφτιαγμένη, μακιγιαρισμένη και ντυμένη ωραία με τον δικό μου τρόπο. Εγώ λέω να μας αφήσουν ήσυχους, ασχολούμαστε και με νύχια και με δόντια προσπαθούμε να κρατήσουμε τις δουλειές μας, στον χώρο υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε. Αν αυτός ο κύριος βγάλει λεφτά, να τα δωρίσει στην Κιβωτό του Κόσμου να πιάσουν και τόπο. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος, τα λεφτά που κερδίζει να τα κάνει ότι θέλει ο κύριος Ποσειδώνας και κάποιοι άλλοι κακοί άνθρωποι που γράφουν στα blogs. Είμαι πολύ θυμωμένη», πρόσθεσε η Ελένη Γερασιμίδου.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR