counter

Η Ελένη έγινε νονά με... στεφάνι στα μαλλιά. Ακολουθούν τα στέφανα του γάμου;

Η Ελένη έγινε νονά με... στεφάνι στα μαλλιά. Ακολουθούν τα στέφανα του γάμου;
Η Ελένη έγινε νονά με... στεφάνι στα μαλλιά. Ακολουθούν τα στέφανα του γάμου;

Μετά την κουμπαριά της Ελένης Μενεγάκη με τον αδελφό του συντρόφου της, Μάκη, όλο και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν το επόμενο μυστήριο που θα ενώσει ξανά τις οικογένειες Μενεγάκη – Παντζόπουλου να είναι ο γάμος της Ελένης με τον Μάκη.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το ένθετο «People» της εφημερίδας « Πρώτο Θέμα» έρχονται να επιβεβαιώσουν το αποκλειστικό ρεπορτάζ του FTHIS.GR για τη σύσφιξη των σχέσεων των δύο οικογενειών με μια κουμπαριά.

Όπως πρώτο το FTHIS.GR είχε αποκαλύψει η Ελένη βάφτισε την ανιψιά του Μάκη στο Μοναστήρι της Παναχράντου στην Άνδρο και σύσσωμη η οικογένεια ήταν εκεί.

Η Ελένη φορούσε ένα αρχαιοελληνικό λευκό φόρεμα που παρέπεμπε σε νυφικό από αυτά που φοράνε οι νύφες στους νησιώτικους γάμους, σανδάλια και ένα στεφάνι γυψοφίλης στα μαλλιά.

Έφτασε συνοδευόμενη από τον Μάκη, τις δυο της κόρες Βαλέρια και Λάουρα και τον αδερφό της Θοδωρή Μισόκαλο. Παρόντες στην τελετή ήταν και η μητέρα της Ζέτα με τον πατριό της Ελένης. Η Ελένη έφτασε στο ναό ταυτόχρονα με την μητέρα του Μάκη, Λιλίκα, τον πατέρα του Δημήτρη και τον αδελφό του Λευτέρη. Η Ελένη αγκάλιασε θερμά την κυρία Λιλίκα και όταν όλα ήταν έτοιμα μπήκαν στο ναό για να δώσει η Ελένη το όνομα, Μελίνα, στη βαφτιστήρα της.

Όπως είπε στο FTHIS.GR ο Αρχιμανδρίτης κ. Ευδόκιμος Φραγκουλάκης μετά την τελετή ακολούθησε γλέντι στο κτήμα του συντρόφου της Ελένης Μενεγάκη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR