counter

Η Έλενα Παπαβασιλείου στο FTHIS.GR: Το νέο τηλεοπτικό βήμα, η εμφάνιση, η διατροφή της και η απίστευτη εμπειρία bullying!

Η Έλενα Παπαβασιλείου στο FTHIS.GR: Το νέο τηλεοπτικό βήμα, η εμφάνιση, η διατροφή της και η απίστευτη εμπειρία bullying!
Η Έλενα Παπαβασιλείου στο FTHIS.GR: Το νέο τηλεοπτικό βήμα, η εμφάνιση, η διατροφή της και η απίστευτη εμπειρία bullying!

Έλενα Παπαβασιλείου

Από τη Νάνσυ Μητροπούλου

Η φρεσκάδα, η θετική της ενέργεια, το πλατύ χαμόγελό της και ο αισιόδοξος δρόμος που ακολουθεί στη ζωή σε συνδυασμό με την αγάπη της για τη δουλειά της, την κάνουν μια τηλεοπτική παρουσία που ξεχωρίζει. Η Έλενα Παπαβασιλείου μίλησε στο FTHIS.GR για όλα: το νέο τηλεοπτικό της βήμα στο κανάλι «Ε» και τη συμμετοχή της στις «Γυναίκες», τη σχέση της με τις συμπαρουσιάστριές της, τα τηλεοπτικά της όνειρα και μεταξύ άλλων έστειλε το δικό της μήνυμα για το bullying.

Μετά από σχεδόν ένα μήνα παρουσίας, οι «Γυναίκες» έχουν δέσει ως ομάδα; Τι στόχο έχει η εκπομπή; Οι σχέσεις χτίζονται μέρα με τη μέρα. Ξεκινούν από μια βάση και εξελίσσονται. Στην περίπτωσή μας από μια καλή βάση και γι΄αυτό συνεχώς δένουμε όλο και περισσότερο ως ομάδα και προσπαθούμε για το καλύτερο. Η εκπομπή έχει στόχο να προσεγγίσει τον άνθρωπο και ό,τι τον αφορά με όσο το δυνατόν περισσότερη θετική ενέργεια σε αυτή την δύσκολη εποχή.

Έχουν μοιραστεί «ρόλοι» στην παρουσίαση της εκπομπής; Δεν υπάρχουν «ρόλοι». Αυτό συμβαίνει στις ταινίες. Ούτε σενάριο υπάρχει. Είμαστε τέσσερις διαφορετικές προσωπικότητες, με διαφορετικό χαρακτήρα, με διαφορετικές εμπειρίες, σε μια διαφορετική φάση ζωής. Όπως μια παρέα. Ερχόμαστε σε αλληλεπίδραση και ανοίγει ένας διάλογος. Έτσι ανακαλύπτουμε πράγματα η μία για την άλλη.

Αν προέκυπτε μια τηλεοπτική κόντρα, θα παίρνατε τηλεοπτικό αέρα για να απαντήσετε; Αντιμετωπίζω τη ζωή από τη θετική της πλευρά. Δεν έχω μπει σε διαδικασία ούτε να το σκεφτώ. Η τηλεόραση θέλει ευγένεια και μέτρο. Από εκεί και πέρα, επειδή δεν θέλω να είμαι απόλυτη, θα αντιδράσω όπως αισθάνομαι, αν προκύψει ανάγκη.

Αν προέκυπτε ένα θέμα έντονης επικαιρότητας, ποια από τις παρουσιάστριες της εκπομπής θα το διαχειριζόταν; Το πόσο θα ασχοληθούμε με την επικαιρότητα το αποφασίζουν οι ιθύνοντες. Ο κάθε πολίτης πρέπει να έχει άποψη για ό,τι συμβαίνει γύρω του και αν με ρωτάς προσωπικά τα θέματα επικαιρότητας άπτονται των ενδιαφερόντων μου, με απασχολούν πολύ και μου αρέσει να ενημερώνω και να ενημερώνομαι γι’αυτά.

Έχει κάνει δίαιτες; Έχει αντιμετωπίσει διατροφικές διαταραχές; Με το πέρασμα του χρόνου δίνω περισσότερη βάση στη σωστή διατροφή και με ενδιαφέρει να τρέφομαι υγιεινά. Θεωρώ σημαντικό το πρότυπο του δυνατού, γεμάτου υγεία σώματος. Με στενοχωρεί η εικόνα των υποσιτισμένων σωμάτων που εξαντλούνται σε δίαιτες που βλάπτουν τη υγεία. Τα τελευταία χρόνια έχω φτιάξει μια σωστή βάση διατροφής και επί τη ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια το διατροφολόγο μου, τον κο Γιώργο Μουλίνο που εμπιστεύομαι εδώ και χρόνια και λύνω όποια απορία μου περί  διατροφής, δίνοντάς μου εκείνος τη σωστή κατεύθυνση.

Θα σας ενδιέφερε η μεταπήδηση από το ψυχαγωγικό κομμάτι στο καθαρά ενημερωτικό; Η αλήθεια είναι ότι η ενημέρωση με γοητεύει. Σίγουρα θα ήθελα να ασχοληθώ περισσότερο με αυτή αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολη θα ήταν η μεταπήδηση σε ένα τέτοιο τομέα στην παρούσα φάση.

Πώς σας φαίνεται η Ελεονώρα Μελέτη στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων; Μου αρέσει πολύ και της ταιριάζει.

Με αφορμή την έντονη επικαιρότητα γύρω από το bulling, ποιο είναι το δικό σας μήνυμα; Όλες αυτές τις δυσάρεστες ιστορίες του bullying που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, είχαν ως αποτέλεσμα να τεθεί προς ψήφιση το νέο νομοσχέδιο που θα τιμωρεί τους θύτες που βιαιοπραγούσαν μέχρι τώρα ανεξέλεγκτα. Εγώ παίρνω την ιστορία πιο προσωπικά εφόσον την βιώσαμε οικογενειακά, όπως είχε το θάρρος να εξομολογηθεί η αδελφή μου δημόσια. Το αντιμετωπίσαμε ενωμένοι ως οικογένεια αλλά πάνω από όλα μέτρησε η μεγάλη ψυχική της δύναμη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR