counter

"Η Έλενα γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι έκανα για εκείνη και την καριέρα της- Δεν υπήρξα "χαραμοφάης"

"Η Έλενα γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι έκανα για εκείνη και την καριέρα της- Δεν υπήρξα "χαραμοφάης"
"Η Έλενα γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι έκανα για εκείνη και την καριέρα της- Δεν υπήρξα "χαραμοφάης"

Τόνι Μαύρίδης

Ο χωρισμός της Έλενας Παπαρίζου και του Τόνυ Μαυρίδη φαίνεται πώς έχει ακόμα αρκετά επεισόδια, παρά την πρόθεση της τραγουδίστριας, που πρόσφατα εμφανίστηκε με νέο συνοδό, αλλά και του μουσικού παραγωγού να δώσουν ένα τέλος σ’ αυτό το θέμα. Η διαμάχη μεταξύ τους ξεκίνησε με το μοίρασμα των περιουσιακών τους στοιχείων και κυρίως της εταιρείας που το πρώην ζευγάρι έχει από κοινού.

Ο Τόνυ Μαυρίδη μιλάει στο περιοδικό "ΕΓΩ" και εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να κινηθεί νομικά, παρά το γεγονός, όπως λέει, ότι αυτή η απόφαση τον στεναχωρεί. Ο Τόνυ μιλάει ακόμα για το καινούργιο έρωτα στη ζωή του, που τον έχει κάνει ευτυχισμένο, και βάζει οριστικό τέλος στο κεφάλαιο "Έλενα".

Η δικαστική διαμάχη και το παράπονο του για τα χρήματα που δεν πήρε

Ο Τόνυ Μαυρίδης επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του FTHIS.GR ότι ο δικηγόρος του θα προβεί σε κατάθεση αγωγής για τα χρήματα που του αναλογούν από το 20% της εταιρείας που έχουν. Πώς έφτασε όμως εκεί;

"Δυστυχώς, η εξέλιξη των πραγμάτων μας οδηγεί στα δικαστήρια. Ήταν κάτι που δεν το φανταζόμουν ούτε το ήθελα. Είναι όμως ο μοναδικός τρόπος για να λύσουμε τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν[…] Η κίνηση αυτή δεν είναι εγωιστική, αλλά όταν ξαφνικά το "μάς" γίνεται "μού", τότε οφείλω να διεκδικήσω αυτά που επί χρόνια δούλεψα και ποτέ δεν πήρα [...]  Υποτίθεται ότι θα υπήρχε εξωδικαστική λύση, ωστόσο στο ραντεβού της 11 Ιουλίου, η πλευρά Παπαρίζου δεν εμφανίστηκε ποτέ. Αν εξαιρέσεις το δικαστικό μέρος της υπόθεσης που με στεναχωρεί, σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο είμαι στην καλύτερη μου φάση".  

Η άποψή του για τους συνεργάτες της Έλενας

"Έχω την χειρότερη γνώμη, ειδικά για τους δυο στενούς της συνεργάτες, οι οποίοι την επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό... Η καριέρα είναι μια αόριστη έννοια. Η διάρκεια παίζει ρόλο σε μια καριέρα. Αν δίπλα σου έχεις ικανούς συνεργάτες, αυτό το πετυχαίνεις. Αν έχεις συνεργάτες που δεν κοιτούν τον καλλιτέχνη, αλλά την πάρτη τους ή το πώς θα τον ξεζουμίσουν, είναι θέμα χρόνου να ξεφουσκώσει. Δείτε για παράδειγμα την καριέρα του Σάκη Ρουβά και της Δέσποινας Βανδή και δείτε άλλες καριέρες που τελείωσαν τόσο απότομα όσο ξεκίνησαν”.

O χωρισμός τους και ο χαρακτηρισμός του "χαραμοφάη"

"Η απόφαση ήταν κοινή και το αποτέλεσμα μου έκανε πολύ καλό." λέει ο Τόνυ και συνεχίζει "Ξεχώρισα "φίλους", εκτίμησα συμπεριφορές και πείστηκα ότι ο Θεός γελάει όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια για το μέλλον τους.... Επαγγελματικά μου έκανε πολύ καλό γιατί έπαψα να ασχολούμαι αποκλειστικά με την Έλενα και μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστώ με άλλους καλλιτέχνες όπως τον Σάκη Ρουβά, την Πέγκυ Ζήνα, τον Πάνο Κιάμο, τον Γιάννη Πλούταρχο, τον Σταμάτη Γονίδη και καλλιτέχνες του εξωτερικού. Από την άλλη, μετά τον χωρισμό μας είχα να αντιμετωπίσω τον χαρακτηρισμό του "χαραμοφάη". Διότι κανείς δεν γνωρίζει πραγματικά τι έκανα για την Παπαρίζου. Βαρέθηκα να κουβαλάω την ταμπέλα του "φύλακα άγγελου". H Έλενα γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι έκανα για εκείνη και την καριέρα της”

Όσο για την κοινή του ζωή με την Έλενα αυτό που του λείπει είναι "οι στιγμές που περνούσαμε με τους μουσικούς στις περιοδείες της Έλενας". Και προσθέτει: "Θέλω να είναι καλά, γιατί δεν μπορώ να ακυρώσω τα χρόνια που ζήσαμε μαζί. Θα είναι σαν να ακυρώνω τον εαυτό μου. Ωστόσο το κεφάλαιο “Έλενα” έχει κλείσει για μένα".  

H προσωπική του ζωή σήμερα

"Είμαι ευτυχισμένος δίπλα σε μια γυναίκα που με καταλαβαίνει, μου έχει σταθεί και στα εύκολα και στα δύσκολα και με συμπληρώνει.... Η Εύα είναι η νέα σελίδα στη ζωή μου, για την οποία έχω σκοπό να γράψω πολλά κεφάλαια…"

Το πρόβλημα υγείας που πέρασε

"Πέρασα μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία μου, η οποία με κράτησε στο σπίτι για τρία χρόνια. Αυτό είχε ως συνέπεια να πάρω 30 και πλέον κιλά. Τώρα όμως όλα άλλαξαν και έχω μπει σε πρόγραμμα για να έχω την υγεία μου."

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR