counter

Η Έλενα Ασημακοπούλου μας συστήνει για πρώτη φορά την πεθερά της!

Η Έλενα Ασημακοπούλου μας συστήνει για πρώτη φορά την πεθερά της!
Η Έλενα Ασημακοπούλου μας συστήνει για πρώτη φορά την πεθερά της!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Έλενα Ασημακοπούλου πέρασε μέρος τον γιορτών μαζί με την μητέρα του συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Η ηθοποιός, μάλιστα, σε μια από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram κατά τη διάρκεια των διακοπών της, πόζαρε μαζί με τον άντρα της ζωής της, αλλά και την πεθερά της.

Οι τρεις τους έβγαλαν μια selfie, στην οποία πόζαραν χαμογελαστοί κι αγκαλιασμένοι, με την Έλενα να σχολιάζει: "Πεθερούκλα οεο".

Όπως θα δείτε, η ομοιότητα του Μπρούνο Τσιρίλο με την μητέρα του είναι εμφανής.

Ασημακοπούλου

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! η Έλενα Ασημακοπούλου είχε αναφερθεί στην πρώτη επαφή που είχε με την πεθερά της, λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι η μητέρα του Μπρούνο είναι έντονη προσωπικότητα, οπότε στην πρώτη μας συνάντηση δεν είχαμε πολλά φιλιά και αγκαλιές. Με πέρασε από ακτινογραφία, και με το δίκιο της. Ήθελε να καταλάβει τι σόι άνθρωπος είναι αυτή η γυναίκα δίπλα στον γιο της. Αλλά και οι Ελληνίδες μητέρες το ίδιο δεν κάνουν; Ωστόσο στην πορεία, με αφορμή τη μαγειρική -γιατί μου αρέσει πολύ η ιταλική κουζίνα και ήθελα να μάθω πώς να μαγειρεύω σωστά- την πλησίασα και τώρα έχουμε μια καταπληκτική σχέση».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR