counter

Η εκρηκτική Ιωάννα Μπέλλα υποψήφια στο Next Top Model του Star!

Η εκρηκτική Ιωάννα Μπέλλα υποψήφια στο Next Top Model του Star!
Η εκρηκτική Ιωάννα Μπέλλα υποψήφια στο Next Top Model του Star!

Η ομάδα των κριτών που θα αναζητήσει μέσα από τη συχνότητα του Star την επόμενη πολλά υποσχόμενη Ελληνίδα μοντέλο έκλεισε: Βίκυ Καγιά, Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης, Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τώρα κλείνουν και οι υποψήφιες Next Top Models, μια εκ των οποίων θα είναι η Ιωάννα Μπέλλα, που ήδη μετρά πάνω από 100.000 followers στο Instagram και συμμετοχή σε πολλές εβδομάδες μόδας, φωτογραφήσεις, αλλά και τηλεοπτικές εκπομπές.

Μέσα από ένα αφιέρωμα του περιοδικού People στην εκρηκτική μελαχρινή καλλονή, μαθαίνουμε πολλά για τη ζωή της.

Κόρη βιομηχάνου κρέατος που έχει σφαγεία στη Βέροια και 200 κρεοπωλεία σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, η Ιωάννα Μπέλλα δεν είναι χαρακτηριστική περίπτωση κοριτσιού που ονειρευόταν από μικρή να γίνει μοντέλο.

Όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στον Πάνο Κοκκίνη για το One Man, έπαιζε βόλεϊ από τα 7 της χρόνια και ονειρευόταν να γίνει επαγγελματίας του αθλήματος, όταν ένα ατύχημα τα άλλαξε όλα. 

«Έπαιζα αρχικά στον Ποσειδώνα Βέροιας και, μετά, στα 15 μου, στον Ηρακλή και στα κλιμάκια της εθνικής ομάδας, με την μαμά μου να με πηγαινοφέρνει στις προπονήσεις. Μάλιστα με είχε δει ένας μάνατζερ από την Ρωσία και μου κανόνιζε να πάω να αγωνιστώ στο εκεί πρωτάθλημα. Παρότι ήμουν μόλις 45 κιλά, στα όρια της νευρικής ανορεξίας, που σήμαινε ότι έπρεπε να κάνω άμεσα ενδυνάμωση, του άρεσε τόσο η τεχνική μου όσο και ο σωματότυπός. Λίγες εβδομάδες πριν φύγω, στα πλαίσια της προετοιμασίας με την εθνική ομάδα εφήβων στο Σουφλί, ήμασταν στο γυμναστήριο μαζί με το αντρικό τμήμα και κάναμε βάρη. Ο προπονητής μου έλειπε. Κάποιος μου έβαλε στοίχημα ότι δεν μπορώ να σηκώσω 150 κιλά στη μπάρα. Το δοκίμασα. Και στη δεύτερη επανάληψη ακούστηκε ένα κρακ και έπεσα κάτω. Έπαθα σπονδυλολίσθηση και ράγισμα στην λεκάνη. Τους επόμενους πέντε μήνες τους πέρασα στο κρεβάτι μιας κλινικής στη Θεσσαλονίκη, ανήμπορη να περπατήσω. Όσο ήμουν κλινήρης στο κρεβάτι πέρασα μια μίνι κατάθλιψη. Είχα σοκαριστεί. Το βόλεϊ ήταν όλη μου η ζωή. Είπα "τελείωσαν όλα τα όνειρά μου. Και φταίω εγώ για αυτό"», είχε πει χαρακτηριστικά.

Όταν κατάφερε να ξεπεράσει αυτή την περιπέτεια –τον πρώτο καιρό που επέστρεψε στις σχολικές της υποχρεώσεις πήγαινε στο σχολείο με αναπηρικό καροτσάκι- έκανε και τα χαρακτηριστικά ταττού που έχει στο μπροστά μέρος των μηρών της: "Όταν χάνεις τα πάντα μπες και ξαναπαίξε". Είναι το μότο της ζωής της.

Το όνειρο να δώσει εξετάσεις στη γυμναστική ακαδημία εγκαταλείφθηκε μετά το ατύχημα, έτσι αποφάσισε να σπουδάσει αισθητική και make up στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα για ένα διάστημα εργάστηκε ως υποδοχή στο Markiz δίπλα στην Ιωάννα Τούνη που γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks. «Είχα πάει ως πελάτης, με είδε το αφεντικό και μου πρότεινε να ξεκινήσω. Εκεί, τον ένα χρόνο μου στην Θεσσαλονίκη ως φοιτήτρια, ήταν που αισθάνθηκα ότι τραβάω τα βλέμματα των αντρών. Σκέψου ότι την πρώτη μου νύχτα στο μαγαζί ήρθε ένας και μου έκανε πρόταση γάμου. Σοκαρίστηκα!», έχει δηλώσει στην ίδια συνέντευξή της.

Λίγο μετά κατέβηκε στην Αθήνα με σκοπό να σπουδάσει στη σχολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1. Για ενάμιση χρόνο εργάστηκε σε ινστιτούτο ομορφιάς στο Σύνταγμα και στη συνέχεια ως make up artist –μάλιστα υπήρξε βοηθός του γνωστού μακιγιέρ Παντελή Τουτουνζή και έχει συνεργαστεί με την Ελένη Φουρέιρα και την Άννα Βίσση όσο τις επιμελούταν εκείνος. Γνωρίζοντας ανθρώπους από το χώρο της σόου μπιζ πολλοί της επισήμαναν πως χάρη στις θεαματικές της αναλογίες (έχει 1.85 μ. ύψος) πρέπει να γίνει μοντέλο, έτσι πήγε για πρώτη φορά σε πρακτορείο. Λίγο καιρό μετά βρέθηκε ως μοντέλο στο sectionτης μόδας στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά, αλλά και στη Φωλιά των Κου Κου στη συνέχεια.

Η ίδια θεωρεί ως ωραιότερες Ελληνίδες την Όλγα Φαρμάκη και τη Βάνα Μπάρμπα και παραδέχεται πως πιο μικρή ήταν αγοροκόριτσο και άργησε να ανακαλύψει τη θηλυκή της πλευρά (φόρεσε πρώτη φορά τακούνια στα 17 της).

Αν και η οικογενειακή επιχείρηση είναι εξαιρετικά κερδοφόρα, η ίδια δεν σκέφτηκε ποτέ να εργαστεί σε αυτή –έχει απλά ακολουθήσει τον πατέρα της σε ταξίδια στο εξωτερικό με σκοπό να επιλέξουν τα ζώα που θα εισάγουν. Ο  μπαμπάς της –όπως η ίδια έχει αποκαλύψει- δεν την ακολουθεί στο Instagram, αλλά οι φίλοι του του λένε τι ποστάρει. 

«Μου έχει εμπιστοσύνη. Την οποία και δεν έχω προδώσει ποτέ. Αν και ποτέ δεν δίνω δικαιώματα. Είμαι ήσυχη. Δεν θα προκαλέσω με το τι θα βάλω, τι θα πω και πως θα φερθώ. Έχει τύχει όμως να την πατήσω. Έχω φάει και ξύλο (και χαστούκι και μπουνιά) από κάποιον που αμέσως μετά διέγραψα από τη ζωή μου. Ήταν κάτι που με σόκαρε. O λόγος ήταν ότι, ενώ διέγραψα το facebook όπως μου ζήτησε, πίστευε ότι μπαίνω από το account της παιδικής φίλης μου», είχε εξομολογηθεί.

Τώρα η Ιωάννα θα φλερτάρει πρώτη φορά με τον τηλεοπτικό φακό ως μία από τις υποψήφιες Next Top Model. Στόχος της είναι η πρωτιά. Άλλωστε υπήρξε αθλήτρια...

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR