counter

Η έκκληση του Νίκου Μουτσινά: "Ούτε τη Ματίνα Νικολάου θέλω να τη ρωτάτε πράγματα για εμένα"

Η έκκληση του Νίκου Μουτσινά: "Ούτε τη Ματίνα Νικολάου θέλω να τη ρωτάτε πράγματα για εμένα"
Η έκκληση του Νίκου Μουτσινά: "Ούτε τη Ματίνα Νικολάου θέλω να τη ρωτάτε πράγματα για εμένα"

Μια δημόσια έκκληση έκανε ο Νίκος Μουτσινάς σήμερα Τετάρτη 26 Απριλίου μέσα από την εκπομπή του “Καλό Μεσημεράκι”.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής και ηθοποιός απευθύνθηκε προς τους αρχισυντάκτες των ψυχαγωγικών εκπομπών, ώστε σταματήσουν να στέλνουν κάμερες και δημοσιογράφους έξω από το πλατό για να εξασφαλίσουν μια δήλωσή του.

Δείτε επίσης! Νίκος Μουτσινάς για Super Κατερίνα: "Τι είναι αυτά ρε φίλε; Είναι αγένεια και σιγά το ρεπορτάζ"

Όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς

«Θα πάρω αφορμή. Θα πάω σε άσχετο θέμα, αλλά σχετικό με αυτό που είδαμε. Θέλω να παρακαλέσω -είμαι πάρα πολύ ευγενής- έχω ζητήσει από όλες τις εκπομπές να μην στέλνουν κάμερες στο πλατό γιατί δεν θα μιλήσουμε. Όχι από ύφος, αλλά δεν θέλουμε να μιλήσουμε. Στέλνετε καθημερινά κάμερες κι είναι καθημερινά οι άνθρωποι, οι καημένοι οι δημοσιογράφοι έξω -δεν φταίνε- ξεροσταλιάζουν μήπως τους πούμε κάτι και μετά τρέχουμε εμείς στα αυτοκίνητα στο μικρό δρομάκι.

Αν τους πατήσουμε ή τους χτυπήσουμε με το αυτοκίνητο, θα πείτε δεν ντρέπεστε, αν τους πούμε φύγετε δεν θέλουμε θα πείτε ότι φερόμαστε άσχημα. Θα παρακαλέσω προσωπικά τους αρχισυντάκτες να μην στέλνουν κανένα δημοσιογράφο για την εκπομπή μας. Το λέω πολύ ευγενικά και το έχω πει πάρα πολλές φορές. Δεν μου αρέσει να με "γράφουν|, το έχω ζητήσει. Ούτε τη Ματίνα Νικολάου θέλω να τη ρωτάτε πράγματα για εμένα. Δεν βγαίνω εγώ να μιλήσω και μετά πηγαίνουν και πιάνουν την άλλη κοπέλα και την ρωτάνε να πει για εμένα.

Υπάρχει αυτή η εκπομπή. Αν θέλουμε να πούμε κάτι, θα το πούμε. Έχουμε δύο ώρες θέματα. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, μην στέλνετε τον κόσμο να ξεροσταλιάζει απ’ έξω», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR