counter

Η εξομολόγηση του Σταύρου Σβήγκου: "Πήγαινα κάθε μέρα στην εντατική και μιλούσα στον γιο μου"

Η εξομολόγηση του Σταύρου Σβήγκου: "Πήγαινα κάθε μέρα στην εντατική και μιλούσα στον γιο μου"
Η εξομολόγηση του Σταύρου Σβήγκου: "Πήγαινα κάθε μέρα στην εντατική και μιλούσα στον γιο μου"

Στην εκπομπή “Μαμά-δες” της ΕΡΤ2 βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα του Σαββάτου ο Σταύρος Σβήγκος και μίλησε στη Τζένη Θεωνά.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε την περίοδο που ο γιος του βρισκόταν στην εντατική.

Δείτε επίσης! Σταύρος Σβήγκος: Η δήλωση για τη "θηλυκή του πλευρά" και η αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Όσα είπε ο Σταύρος Σβήγκος

«Ήθελα από μικρός να γίνω μπαμπάς γιατί μεγάλωσα μέσα σε μια πολύ τρυφερή οικογένεια. Όταν ακούμε τόσα χρόνια πως “όταν θα κάνεις παιδί θα καταλάβεις”, για να το πω απλά, όταν το είδα για πρώτη φορά στα 33 μου χρόνια και θεωρούσα πως είχα καλύψει όλη την γκάμα των συναισθημάτων, ξαφνικά βιώνεις ένα τελείως καινούργιο συναίσθημα. Στο οποίο δεν ξέρεις πως να συμπεριφερθείς και πως να το κατανοήσεις. Δεν το κατανοείς.

Η περιπέτεια υγείας ήταν κάτι πολύ μεγάλο, καθώς ήταν για αρκετό καιρό ο μικρός στην εντατική χωρίς να γνωρίζουμε πως θα εξελιχθεί όλο αυτό και αν θα τα καταφέρει ή όχι. Δεν ήξερες ούτε πιθανότητες ούτε πως θα γίνει αυτό. Λόγω αυτού επέλεξα να πηγαίνω κάθε μέρα με την θετική μου ενέργεια, να δίνω μόνο θετικότητα προς όλο αυτό και στο παιδί, να του μιλάω τότε ώστε να το αφήσω στο σύμπαν και πάνω στο ίδιο το ανθρωπάκι που μόλις είχε γεννηθεί.

Είχαμε μετά φυσικοθεραπείες και όλα αυτά, πολλά πράγματα που εκεί ήταν το πιο δύσκολο. Να βλέπεις τώρα ένα μπεμπάκι με την φυσικοθεραπεύτρια να κλαίει για μια ώρα και μετά να το παίρνεις και να κοιμάται από την εξάντληση», είπε ο Σταύρος Σβήγκος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR